Αγγλία

Τα έχει… φτύσει στην Premier League o Χάβερτς! (photo)

Τεράστιες… προσπάθειες φαίνεται ότι καταβάλλει στην Premier League o Κάι Χάβερτς.

Ο νεαρός επιθετικός μεταγράφηκε φέτος στην Τσέλσι, αφήνοντας πίσω του την Γερμανία και την Bundesliga.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 11/06/1999) μεσοεπιθετικός αποτελεί γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών της Μπάγερν Λεβερκούζεν, με την οποία, από το 2016 έως το 2020, έδωσε το παρών σε 150 παιχνίδια, σημειώνοντας 46 γκολ και μοιράζοντας 31 ασίστ.

 

 

Πλέον, όντας σε ολοκαίνουργια… μέρη, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ευελπιστεί να καθιερωθεί και στην Premier League, με τα πρώτα δείγματα να είναι πολύ θετικά, καθώς έχει σημειώσει 3 γκολ και 1 ασίστ στις πρώτες του 5 αναμετρήσεις.

Πάντως, ο Χάβερτς πραγματοποίησε πρόσφατα δηλώσεις και αναφέρθηκε στις δυσκολίες ενός εκ των πιο ανταγωνιστικών πρωταθλημάτων της Ευρώπης, η οποία απαιτεί πολλές δυνατές μονομαχίες και πολλά… τρεξίματα, μέχρι τελικής πτώσεως.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χάβερτς:

“Η ένταση των μονομαχιών και των τρεξιμάτων είναι πολύ υψηλότερη (από την Bundesliga). Είναι ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα και τα παιχνίδια είναι πολύ εξαντλητικά. Η Bundesliga δεν είναι χειρότερη αλλά παρατήρησα διαφορές. Για εμένα δεν υπάρχει κανένας μέτριος ή κακός ποδοσφαιριστής εδώ. Όλοι είναι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία, ΑΕΚ και Αστέρας!

"Χαλάστηκαν" ΑΕΚ και Αστέρας, όπου έμειναν στο 0-0, στο...

Νίκη για την U15 του Βόλου επι της Καλαμάτας!

Νίκη για την U15 του Βόλου, η οποία επικράτησε...

“Χ”αλάστηκαν Ηρακλής και Ατρόμητος!

Ισόπαλο 0-0 στο ματς της U19 του Ατρόμητου με...

“Κόλλησαν” στο μηδέν ΟΦΗ και Ολυμπιακός!

ΟΦΗ και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση της...

Τρίτη σερί νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και πέτυχε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ