Πέμπτη, 28/03/24
ΠΑΟΚ Ακαδημίες

Οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ στην εποχή της… πανδημίας! (photo)

Όπως ο καθένας ξεχωριστά, έτσι και οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ κάνουν τα… πάντα, προκειμένου να διευκολύνουν την ζωή των ποδοσφαιριστών τους.

Η πανδημία του κορωνοϊού δεν έχει επηρεάσει και αλλάξει μόνο κάποια κομμάτια της καθημερινότητας μας, αλλά ολόκληρο τον τρόπο ζωής, σε όλους τους τομείς.

Έτσι και οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, από το ξεκίνημα της διασποράς του ιού, μέχρι και σήμερα, έχουν καταβάλλει με μεγάλη επιτυχία κάθε προσπάθεια, έτσι ώστε να διασφαλίσουν την υγεία των νεαρών ποδοσφαιριστών τους.

Ειδικότερα, στα τμήματα υποδομής του “δικέφαλου του βορρά” στόχευαν προκειμένου οι ποδοσφαιριστές τους να επιστρέψουν με απόλυτη ασφάλεια στις οικογένειες τους. Βέβαια, όταν η κατάσταση ήρθε σε μια ισορροπία, πρόθεση των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ ήταν να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές τους, τηρούμενοι όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Πιο συγκεκριμένα, από το καλοκαίρι φιλοξενούνται συνολικά 33 νεαροί ποδοσφαιριστές στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και αυτή τη σεζόν, έχει μειωθεί ο αριθμός, καθώς, κάθε δωμάτιο φιλοξενεί από έναν… πιτσιρικά.

Φυσικά, οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης προσφέρουν όλα τα απαραίτητα… αγαθά στα παιδιά. Από ιατρική φροντίδα μέχρι ψυχολογική υποστήριξη και υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Όσον αφορά τα δωμάτια, αυτά μοιράζονται σε τέσσερις ορόφους, με το σχολείο φοίτησης των νεαρών ποδοσφαιριστών να βρίσκεται πολύ κοντά στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Φυσικά και αυτοί προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα της εποχής, με λιγότερες μεταφορές, σε ασφαλή πλαίσια, πάντα.

 

 

Ενόψει της σεζόν 2020/21,στους ξενώνες της Ακαδημίες του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές από την U19: Παναγιώτου, Πιπιλιάρης, Μπαλωμένος, Μανωλιούδης, Τσιόπτσης, Κουλιεράκης, Δαρέλας, Σπυράκος και Σμυρλής.

Από την U17 οι: Μπάμπουρας, Σινανάι, Ιορδανίδης, Καλόγηρος, Χατζηαλεξιάδης, Καστίδης, Δεληγιάννης, Γκούμας και Πασαχίδης.

Από την U16 οι: Λέκα, Νικολακούλης, Γανόπουλος, Αδάμ, Θεοδοσιάδης, Ταξιάρχης, Παπαευαγγέλου, Αλμασίδης, και Ιγνατίου.

Από την U15 οι: Ζούμπι, Τσιντσόλης, Πολιτάκης, Τσομπάνης και Βρύζας.

Από την U14 ο: Ντούνγκα.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχουν και αυτοί που επιθυμούν να βρίσκονται κοντά στις οικογένειες τους και να διανύουν μια πολύ συγκεκριμένη απόσταση, σχεδόν σε καθημερινή βάση, προκειμένου να φτάσουν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Αρχικά, από την U16, ο Κουτσιούδης και ο Σόβα βρίσκεται μακριά από τον χώρο των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, από την U15, ο Μαγής, Κεσίδης, Κούπενος και ο Καλιόγλου. Επίσης, από την U14 ο Βασίλι και ο Κοντογιάννης. Επιπλέον, από την U13, από… απόσταση βρίσκονται οι Μηνασίδης, Αυγητίδης, Καϊπής, Τσεμαλίδης και Προβατίδης.

Τέλος, από την U12, ο Νικολαϊδης, ο Αϊβαζόγλου και ο Τουνουσίδης δεν παραμένουν στα τμήματα υποδομής, και οι Δανίδης και Καλπακίδης.

Από την U11, ο Τεντολούρης, ο Αβραμίδης και ο Ανάστος, ενώ και ο Γελαδάρης από την U10. Από την U9 ο Γρηγοριάδης, από την U8 ο Ματσικόπουλος και από την U7 ο Παπαδημητρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...