Ιταλία

Μόνο τότε θα προλάβει την “μάχη” με τον Μέσι ο Ρονάλντο! (photos)

Η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα πλησιάζει, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Ο Πορτογάλος αστέρας του ποδοσφαίρου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό πριν μερικές ημέρες και η παρουσία του στην συνάντηση του Champions League κρίνεται ιδιαίτερα αμφίβολη.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, ο αγώνας έχει οριστεί για τις 28 Οκτωβρίου, με τον Ρονάλντο να βρίσκεται ακόμη σε καραντίνα.

Ωστόσο, μόνο σε μία και μοναδική περίπτωση αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών ο 35χρονος.

Ειδικότερα, εάν ο επί πέντε φορές καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου παραμείνει ασυμπτωματικός και τις επόμενες ημέρες, τότε δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου απίθανη η συμμετοχή του στην σπουδαία αναμέτρηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

 

 

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Γιουβέντους έχει ενημερώσει την UEFA ότι η υγεία του Ρονάλντο βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο, με τον αρχηγό της Πορτογαλίας να μην έχει παρουσιάσει το παραμικρό σύμπτωμα κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, ο άσος των πρωταθλητών Ιταλίας γυμνάζεται με ευκολία σε σταθερή βάση και εάν μέχρι την Δευτέρα βγει… αλώβητος, τότε, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες προκειμένου να δώσει “μάχη” σώμα με σώμα εμ τον Λιονέλ Μέσι, ύστερα από 2,5 χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιδανική η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος...

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

Μοιράστηκαν βαθμούς και… εντυπώσεις στη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός και Κηφισιά έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ