Ισπανία

Γιατί χάλασε του… Ντεμπελέ στη Γιουνάιτεντ; (photo)

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είδε την… Μπαρτσελόνα, να αλλάζει τη… συμφωνία και έτσι ο ίδιος αποφάσισε να μείνει στη Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρθηκε έντονα για τον Μέμφις Ντεπάι, για τον οποίο και… χρειάστηκε 23.000.000 ευρώ, τα οποία αξίωνε από τους “Διαβόλους” για τον Ντεμπελέ.

Η “Μπάρτσα” αρχικά ανέφερε ότι θέλει να πουλήσει τον Ντεμπελέ μόνο για να αποκτήσει ρευστό που θα αξιοποιούσε για τη μεταγραφή του Ντεπάι από τη Λυών, ωστόσο η ομάδα του Μάντσεστερ δεν ήθελε πώληση, αλλά δανεισμό.

Η ομάδα του Κούμαν δέχθηκε να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με δανεισμό, ωστόσο άλλαξε… τα “θέλω” της και ζήτησε από τον Γάλλο να ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2023.

Το σκεπτικό πίσω από αυτή την κίνηση ήταν ότι δεν ήθελαν να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής μετά από μια δυνητικά καλή σεζόν και να βρίσκονται σε αδύναμη διαπραγματευτική θέση.

Με λίγα λόγια αν έκανε εντυπωσιακή σεζόν και δεν είχε ανανεώσει, τότε η Μπάρτσα δεν θα μπορούσε να πάρει πολλά χρήματα.

Κάπου εκεί ο Ντεμπελέ έκανε πίσω, όντας εκνευρισμένος από την κίνηση της Μπαρτσελόνα.

Δείτε το ποστάρισμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η κορυφαία λίστα του… κόσμου έχει δυο Ελληνόπουλα!

Όχι ένα, αλλά δυο ταλεντάρες από την Ελλάδα κρύβει...

Είναι αρκετό μόνο το ταλέντο;

Το ταλέντο είναι ένα πολύτιμο δώρο, ένα φυσικό χάρισμα...

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πάει στην… Ευρώπη!

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πηγαίνει σε πολλές πόλεις της...

Θρήνος με τον θάνατο νεαρού ποδοσφαιριστή στην Κολομβία!

Θρήνος στην Κολομβία και το ποδόσφαιρο της χώρας, μετά...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική Ελπίδων!

Στο προπονητικό κέντρο της ΕΠΟ "Γ. Βαρδινογιάννης", ξεκίνησε την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ