Πέμπτη, 25/04/24
Αγγλία

Αγγλική ομάδα θέλησε τον Έιμπραχαμ! (photo)

Η Τσέλσι είναι… γεμάτη από επιθετικές επιλογές και μια ομάδα από την Premier League ήθελε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για τον Τάμι Έιμπραχαμ.

Την πιο δραστήρια ομάδα της καλοκαιρινής περιόδου αποτελεί η Τσέλσι.

Συνολικά 5 ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει και πάνε και για… 6ο, με τον Κάι Χάβερτς να ετοιμάζεται να κάνει το ταξίδι Γερμανία-Αγγλία.

Η Άστον Βίλα είδε ότι ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει υπεραρκετές… επιλογές για την επιθετική γραμμή και θέλησε να κινηθεί για τον νεαρό Τάμι Έιμπραχαμ.

 

 

O 22χρονος (γεννημένος στις 02/10/1997) επιθετικός αποτελεί γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Τσέλσι και μετά από τρεις δανεισμούς, πήρε την ευκαιρία του κατά την περσινή χρονιά, σημειώνοντας 18 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ σε 47 αναμετρήσεις.

Ο νεαρός έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν με την φανέλα της Άστον Βίλα, την οποία και βοήθησε σημαντικά προκειμένου να επιστρέψει στην Premier League, αφού πέτυχε 25 τέρματα σε 37 αγώνες της Championship, την σεζόν 2018/19.

Τα “λιοντάρια” φαίνεται να ρώτησαν τους “μπλε” για τον ταλαντούχο επιθετικό, ωστόσο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο δυτικό Λονδίνο και να παλέψει για μια θέση βασικού, παρά τον ανταγωνισμό στην συγκεκριμένη θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...