Πέμπτη, 02/05/24
Γερμανία

“Χτυπά” το νεαρό αστέρι της Τσέλσι η Μπάγερν! (vid)

Ενίσχυση από την Τσέλσι ψάχνει η Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί φιλοδοξούν να προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ τους και επανέρχονται για έναν νεαρό των “μπλέ”.

Σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports, οι πρωταθλητές Ευρώπης παρακολουθούν στενά την περίπτωση του 19χρονου Κάλουμ Χάντσον-Όντοι (γεννημένος στις 07/11/2000) και “τρίβουν” τα χέρια τους με τις εξελίξεις στην Τσέλσι.

Η αύξηση του ανταγωνισμού στην επιθετική γραμμή δημιουργεί αρκετά προβλήματα στον ίδιο, με αποτέλεσμα να περνάει σε δεύτερη μοίρα από τον Λάμπαρντ.

Μάλιστα στο παιχνίδι της πρεμιέρας για τους Λονδρέζους στην Premier League κόντρα στην Μπράιτον, αγωνίστηκε μόλις 10 λεπτά, περνώντας ως αλλαγή του Χάβερτς στο 80′.

Μοιραία ο Όντοι βλέπει τη θέση του στην ομάδα που αναδείχθηκε και εξελίχθηκε να βρίσκεται σε κακή κατάσταση, πράγμα που θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπάγερν.

Η ομάδα του Χάνσικ Φλίκ πιστεύει πάρα πολύ στο ταλέντο του και πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του, προσφέροντας του την ευκαιρία να αγωνιστεί στην κορυφή… της Ευρώπης.

Απολαύστε τον:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγγλία

Ένας Έλληνας στην… χειρότερη μεταγραφή της Premier League!

Στην Αγγλία θυμούνται μια μια τις... χειρότερες μεταγραφές τους, με έναν Έλληνα να έχει την τιμητική του.
Βραζιλία

“Εγώ ήθελα δόξα, όχι χρήματα! Ακύρωσα δύο ομαδάρες για...

Για την καριέρα του και... τα χρήματα αναφέρθηκε ο πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού. Ο...
ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κάνει… πασά τον “Ντέλια” με νέο συμβόλαιο!

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να... τελειώσει με την ανανέωση του νεαρού ποδοσφαιριστή, που φέτος κάνει "τρελά" πράγματα. Ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται...
Ιταλία

Αρέσει στους… μεγάλους ο Κουρφαλίδης!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει ότι... ανεβαίνει και αυτό το βλέπουν αρκετοί στην Ιταλία, που τον τσεκάρουν προσεκτικά. Ο Χρήστος...
ΑΕΚ Ακαδημία

Διοργανώνει τουρνουά η Ακαδημία της ΑΕΚ!

Η Ακαδημία της ΑΕΚ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το πρώτο της τουρνουά, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός. Το τουρνουά...