Αστέρας Τρίπολης

Πετάει για… Ιταλία 17χρονος του Αστέρα Τρίπολης! (photo)

Μεγάλη διάκριση για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές του έχουν γίνει… στόχος αρκετών Ευρωπαϊκών ομάδων.

Ένας από αυτούς είναι και ο 17χρονος πορτιέρο, Φώτης Ψεύτης, όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Αρκάδες, πρόσφατα.

Ο νεαρός (γεννημένος στις 03/01/2003) φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μίλαν και μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για άμεσο ταξίδι στο Μιλάνο, για να επιβεβαιωθεί η μετακίνηση.

Όπως είχαμε αποκαλύψει (θυμηθείτε το άρθρο εδώ) ο νεαρός θα μεταβεί στο Μιλάνο, ως δανεικός, με οψιόν αγοράς και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην δεύτερη ομάδα της Μίλαν.

 

 

Μάλιστα ο Ψεύτης είναι ο τρίτος, κατά σειρά, “Αρκάς” που ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ιταλία, μετά τους Αντζουλά (Φιορεντίνα) και Μιχελή (Μίλαν).

Ο νεαρός ξεκίνησε την καριέρα του απο την Ακαδημία του ΠΑΟΚ, πριν πάρει μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ επέλεξε τον… Αστέρα Τρίπολης, απορρίπτοντας την Ζυρίχη.

Ο 17χρονος πέρασε από δοκιμαστικά από την Ελβετική ομάδα και τελικά υπέγραψε στον Αστέρα, με το φετινό καλοκαίρι να του επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Τον Αύγουστο έγινε επαγγελματίας με την πρώτη ομάδα και προωθήθηκε από την U19 των Αρκάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η κορυφαία λίστα του… κόσμου έχει δυο Ελληνόπουλα!

Όχι ένα, αλλά δυο ταλεντάρες από την Ελλάδα κρύβει...

Είναι αρκετό μόνο το ταλέντο;

Το ταλέντο είναι ένα πολύτιμο δώρο, ένα φυσικό χάρισμα...

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πάει στην… Ευρώπη!

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πηγαίνει σε πολλές πόλεις της...

Θρήνος με τον θάνατο νεαρού ποδοσφαιριστή στην Κολομβία!

Θρήνος στην Κολομβία και το ποδόσφαιρο της χώρας, μετά...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική Ελπίδων!

Στο προπονητικό κέντρο της ΕΠΟ "Γ. Βαρδινογιάννης", ξεκίνησε την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ