Αγγλία

Περίεργα πράγματα… με Χάμες και Έβερτον! (photo)

Η πρώην ομάδα του Χάμες Ροντρίγκες μετακόμισε στην Αγγλία, από τη Ρεάλ Μαδρίτης, για 20.000.000 ευρώ, ωστόσο αυτό δεν ισχύει όπως αναφέρει η πρώην ομάδα του (Διαβάστε το στόρι εδώ)

Ο Χάμες μετακόμισε στην Έβερτον, ως ελεύθερος, όπως κάνουν λόγο οι Αργεντινοί, ωστόσο μια κίνηση του, έβαλε… περισσότερη “φωτιά” στο θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αργεντίνικη ομάδα δικαιούνταν ποσοστό μεταπώλησης του Χάμες Ροντρίγκες. Έτσι τουλάχιστον είχε συμφωνηθεί και αυτό έγραφε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Αυτό για κάποιο λόγο δεν συνέβη, γεγονός που το γνωστοποίησαν οι άνθρωποι της ομάδας του Μπουένος Άιρες.

 

 

Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Κολομβιανός αστέρας και… αποφάσισε να δώσει ο ίδιος το ποσοστό αυτό στην Μπάνφιλντ.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα η Αργεντίνικη ομάδα θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά, για να βελτιώσει τις Ακαδημίες της, ωστόσο γεννούνται απορίες.

Γιατί δεν τα πήρε από την Έβερτον τα χρήματα αυτά;

Γιατί δεν διαψεύστηκαν τα λεγόμενα της Μπάνφιλντ;

Τι κρύβεται πίσω από τη μεταγραφή του Χάμες;

Ίδωμεν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” 16χρονο ταλέντο από τη Super League 2!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ακόμη ένα ταλέντο για την Ακαδημία...

Ο Συλαϊδόπουλος θέλει να κρατήσει έναν νεαρό στη Ριο Άβε!

Ο Γκουστάβο Μάντσα έφτασε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι...

Νέο ταλέντο στην Ακαδημία του Αστέρα!

Ένα ακόμα ταλέντο από τις ακαδημίες της Εράνης Φιλιατρών...

Οι Πορτογάλοι τσεκάρουν ταλέντο της U15 του Ολυμπιακού!

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού —...

Αναχώρησε για Γερμανία η U15 του ΟΦΗ!

Με προορισμό το Μάνχαϊμ της Γερμανίας αναχώρησε το πρωί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ