Παρασκευή, 05/12/25
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
Ισπανία

Πόσο κόστισε στην Έβερτον ο Χάμες; (photo)

Ο Χάμες Ροντρίγκες έψαχνε να βρει μια νέα στέγη, ώστε να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αυτή η στέγη βρέθηκε στην Αγγλία.

Εκεί η ΄Έβερτον του Κάρλο Αντσελότι θέλει να δώσει ξανά στον Κολομβιανό την… φρεσκάδα και το σκοράρισμα!

Όπως ανέφεραν πηγές από την Αγγλία, ο Χάμες κόστισε 25.000.000 ευρώ στα “Ζαχαρωτά”, κάτι που η πρώην ομάδα του Χάμες ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ!

 

 

Η Μπάνφιλντ αποτελεί την τελευταία ομάδα του Χάμες πριν μετακομίσει στην Ευρώπη, το 2010. Σύμφωνα, με το μηχανισμό αλληλεγγύης της FIFA δικαιούται ένα χρηματικό ποσό μετά από κάθε μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Οι Αργεντίνοι αναφέρουν πως ο πρώην ποδοσφαιριστής τους δεν κόστισε τίποτα, καθώς δεν έλαβαν τίποτα από την μεταγραφή αυτή.

“Μετά από μία μικρή έρευνα για τους 2 συλλόγους (Ρεάλ και Έβερτον) αποδεικνεύται ότι δυστυχώς η Μπάνφιλντ δε θα λάβει κάποια πληρωμή ως μέρος του πλάνου αλληλεγγύης, αναφέρουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και επίσημα επαγγελματίας ο νεαρός Μπινιάρης!

Ο νεαρός Παναγιώτης Μπινιάρης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό...

Εργομετρικές εξετάσεις: Πόσο χρήσιμες είναι για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου;

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, οι Ακαδημίες δεν περιορίζονται μόνο στη...

Αποθεώθηκε στην… Ιταλία ο Καλοσκάμης!

Ο ταλαντούχος άσος της ΑΕΚ είδε την κορυφαία Ιταλική...

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ “παλεύουν” για νεαρό από το Καζακστάν!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν βάλει στο... στόχαστρο τους τον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ