ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ… άρπαξε “διαμαντάκι” από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού! (photo)

Ένα παιδί των ακαδημιών του Ολυμπιακού “έκλεψαν” στον ΠΑΟΚ.

Κάθε λόγο να πανηγυρίζει για το… μέλλον του έχει ο “δικέφαλος του βορρά”.

Οι “ασπρόμαυροι” κατάφεραν να αποκτήσουν ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Γιώργο Χουρδάκη να γίνεται κάτοικος Τούμπας.

Ο 15χρονος (γεννημένος στις 24/03/2005) αγωνιζόταν στην U15 του Ολυμπιακού, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της σεζόν 2019/20.

 

 

Ο ταλαντούχος αριστερός οπισθοφύλακας αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Εθνικής Παίδων U15.

Μάλιστα, ο νεαρός μπορεί να αγωνιστεί σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά, κάτι το οποίο κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την περίπτωση του.

Επιπλέον, αξιοσημείωτο είναι ότι η αποχώρηση από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και παράλληλα, η ένταξη στις αντίστοιχες του ΠΑΟΚ, έγινε μετά από απόφαση της οικογένειας του Χουρδάκη, η οποία θεώρησε την προοπτική των “ασπρόμαυρων” την καλύτερη, αφού εξάλλου και αυτοί διαθέτουν μία από τις καλύτερες ακαδημίες στον ελλαδικό χώρο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χουρδάκης έχει μεταβεί ήδη στην Θεσσαλονίκη και έχει υπογράψει με την νέα του ομάδα, η οποία πλήρωσε ένα πολύ συγκεκριμένο-χαμηλό ποσό για τον κάνει δικό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

Μοιράστηκαν βαθμούς και… εντυπώσεις στη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός και Κηφισιά έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στην...

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η Εθνική Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε τη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ