Άρης

Ο Άρης (επιτέλους) επενδύει στις ακαδημίες του! (photo)

Την αδιαμφισβήτητη πίστη του στα… πιτσιρικά της ακαδημίας του αποδεικνύει ο Άρης.

Οι “κίτρινοι” έκαναν επαγγελματία ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και θέλησαν να… θυμηθούν τα χρονιά που τα δικά του “παιδιά” βρισκόντουσαν στα τμήματα υποδομής.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος (γεννημένος στις 01/05/2001) Κώστας Χατζηπιρπιρίδης υπέγραψε πολύ πρόσφατα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη, με τον ταλαντούχο επιθετικό να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα “αστεράκια” του συλλόγου.

Πλέον, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει τέσσερις ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του, γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι πολύ πρόθυμος να δίνει ευκαιρίες σε δικά του παιδιά.

Φυσικά, τα προηγούμενα χρόνια, ο Άρης δεν είχε αυτή τη δυνατότητα, καθώς είχε “πνιγεί” από οικονομικά προβλήματα, κάτι το οποίο τον οδήγησε σε αρκετές πωλήσεις.

Μαζί με τον Χατζηπιρπιρίδη, οι Σεγκιέργκης, Μπακούτσης και Μπαγκαλιάνης αποτελούν τα υπόλοιπα ονόματα των νεαρών ποδοσφαιριστών που ανέβηκαν από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα.

Οι άνθρωποι του Άρη ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία από το 2017, όπου εμφανίζονται και οι τέσσερις προαναφερθέντες άσοι της ομάδας, όντες ποδοσφαιριστές της U16.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

https://www.facebook.com/arisfootballclub/posts/3337474516340632

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλή κλήρωση για τον ΠΑΟΚ στο UEFA Youth League!

Κατακτώντας το Πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική περίοδο, η U19...

Ο ΠΑΟΚ προχωρά… ακάθεκτος – Εννέα επαγγελματικά συμβόλαια σε ταλέντα του!

Η ανάπτυξη ποδοσφαιριστών μέσα από τα δικά του "σπλάχνα"...

Ο Ολυμπιακός πάει για την ταλεντάρα του ΟΦΗ!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τροχιά ολοκλήρωσης της παραχώρησης του...

Μετά τον Τζολάκη και ο Μουζακίτης – Συμφώνησε με ομάδα της Premier League!

Η ελληνική "παροικία" στη Χαλ φαίνεται πως μεγαλώνει. Ο...

Φεύγει για… Γερμανία ο νεαρός Κουτσίδης!

Ο Ισίδωρος Κουτσίδης βλέπει το μέλλον του μακριά από...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ