Γερμανία

Η Μπάγερν ρίχνει… ματιές σε “αστεράκι” της Τσέλσι! (photo/vid)

Ένα… ταλεντάκι της Τσέλσι “γλυκοκοιτάζει” η Μπάγερν Μονάχου.

Να εμπλουτίσει το νεανικό της στοιχείο επιθυμεί η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Μπάγερν έχει βάλει στο… μάτι τον Κάλουμ Χάντσον Οντόι της Τσέλσι.

Μάλιστα, οι Βαυαροί ενδιαφέρονται για τον νεαρό Άγγλο προκειμένου αυτός να αντικαταστήσει το κενό που άφησαν πρόσφατα οι Φιλίπε Κουτίνιο και Ιβάν Πέρισιτς.

 

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Γερμανοί βρέθηκαν μια ανάσα από την απόκτηση του τον περασμένο Ιανουάριο, προσφέροντας ένα ποσό της τάξεως των 35 εκατομμυρίων ευρώ στους Άγγλους, με την μεταγραφή του να… κολλάει στις λεπτομέρειες.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είχε τάσεις φυγής από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, τον Σεπτέμβριο του 2019 υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο, ωστόσο, οι φετινές αφίξεις έχουν ενισχύσει κατά πολύ τον ανταγωνισμό εντός της Τσέλσι.

Από την μεριά του, ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν τον υπολογίζει για την αρχική ενδεκάδα, κάτι το οποίο δυσαρεστεί έντονα τον ίδιο.

Για την ώρα, δεν είναι γνωστό εάν η Μπάγερν θα καταθέσει επίσημη πρόταση για τον 19χρονο (γεννημένος στις 07/11/2001), ο οποίος είναι διεθνής με την U21 της Αγγλίας.

Δείτε τον Χάντσον Οντόι εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=wkiDDZZtHtE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποια ταλέντα πήραν… προαγωγή στον Ολυμπιακό;

Με πολλούς βασικούς παίκτες στις εθνικές ομάδες, ο Ιμανόλ...

Στην Γεωργία για τη νίκη η Εθνική Ελπίδων!

Στην τελική ευθεία των προκριματικών του UEFA U21 EURO...

Διαφθορά στις ακαδημίες – Όταν η αδιαφάνεια γίνεται κίνδυνος!

Ένας γονέας μπορεί να δει μια ανεξήγητη χρέωση, μια...

Ηττήθηκε από τη Βοσνία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της...

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ