Αγγλία

Ανακοινώνεται το… μπαμ με Χάβερτς! (photo)

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του Κάι Χάβερτς.

Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ έλαβε χώρα ανάμεσα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και την Τσέλσι.

Οι δύο ομάδες έκαναν αμέτρητες συναντήσεις προκειμένου να διαπραγματευτούν για τον νεαρό άσο, καταλήγοντας, εν τέλει, σε συμφωνία.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 11/06/1999) Γερμανός διεθνής μεσοεπιθετικός αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της γενιάς του, με την Τσέλσι να προσθέτει ακόμη ένα μεγάλο… αστεράκι στο δυναμικό της, μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

 

 

Ο νεαρός φαίνεται να αποχαιρέτισε τους, πλέον, παλιούς του συμπαίκτες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Λονδίνο προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του.

Μάλιστα, ο νεαρός, ήθελε τόσο πολύ να αποτελέσει ποδοσφαιριστής των “μπλε” που απέρριψε την προοπτική να πάει στην Μπάγερν Μονάχου, τον Ιούνιο του 2021, με την επικοινωνία του με τον Φρανκ Λάμπαρντ να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Η Τσέλσι έβγαλε από τα ταμεία της 80 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει, με τα μπόνους της μεταγραφής να ανέρχονται στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάβερτς προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2016. Από τότε, έδωσε το παρών σε 150 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 46 τέρματα και μοιράζοντας 31 ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ατρόμητος εκτός από ταλέντα στο γήπεδο, έχει… και στο Πανεπιστήμιο!

Οκτώ νεαροί ποδοσφαιριστές της U19 του Ατρομήτου απέδειξαν ότι...

Ακούστηκε το… Here We Go και για τον Κουλιεράκη!

Το "Here we go" του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ακούστηκε και...

Δοκιμάζει νεαρό ποδοσφαιριστή από την… Ισπανία ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επενδύει στις ακαδημίες του με μια κίνηση...

“Ματιές” σε νεαρό της Βαλένθια κάνει η ΑΕΚ!

Ένα νέο όνομα από την Ισπανία εμφανίζεται στη μεταγραφική...

“Αυτοκτόνησε” η Εθνική στο… +29 και τελικά αποκλείστηκε από την Ισπανία!

Χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία. Η Εθνική Εφήβων έπαιξε ίσως...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ