Κυριακή, 08/02/26
Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026
ΠΑΟΚ

“Σφίγγει” τα μετόπισθεν με τους νεαρούς ο ΠΑΟΚ!

Δίνει μεγάλη βαρύτητα στους νεαρούς του αμυντικούς του ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς “χτίζουν” την ομάδα της νέας χρονιάς στην Πορταριά και ποντάρουν πάρα πολλά στα ταλέντα τους για τα μετόπισθεν.

Στην σημερινή πρώτη προπόνηση της ο Φερέιρα έδειξε πως υπολογίζει τους νεαρούς αμυντικούς και τους δοκίμασε για το νέο σύστημα που έχει στο μυαλό του.

 

 

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος χρησιμοποίησε τους Μιχαηλίδη (γεννημένος στις 18/2/2000), Μιχάι (γεννημένος στις 5/7/1998) και Τσιγγάρα (γεννημένος στις 20/8/2000) σε τριάδα στην άμυνα κατά την διάρκεια του διπλού, προκειμένου να τσεκάρει την αποτελεσματικότητα του συστήματος.

Την άμυνα των “πορτοκαλί” απάρτιζε ο Μιχαηλίδης, μαζί με τους Κρέσπο και Μάτος, ενώ οι Μιχάι και Τσιγγάρας κράτησαν τα μετόπισθεν των “μαύρων” πλάι στον Βαρέλα.

Τέλος ατομικό ακολούθησε ο 20χρονος Διαμαντής (γεννημένος στις 20/5/2000), ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημαντική νίκη για την U15 του Ατρομήτου επί της Κηφισιάς!

Η U15 του Ατρομήτου επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς,...

Νίκη για τον Βόλο επί του Αστέρα για τη Super League U17!

Ο Βόλος πέρασε από το εμπόδιο του Αστέρα Aktor...

Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ – Πέρασε και τον Άρη!

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ασταμάτητος, αφού πέρασε το εμπόδιο και...

Μεγάλο διπλό του Λεβαδειακού στον ΟΦΗ!

Η U19 του Λεβαδειακού έφυγε από την έδρα του...

Πέρασε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ