Ισπανία

Σφάζεται… η Ευρώπη για νεαρό “κοκκινομάλλη”! (vid)

Έχει πολύ ταλέντο μαζεμένο η Ισπανία.

Η χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου αποτελεί σταθερά “δεξαμενή” νεαρών ποδοσφαιριστών για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με αρκετές ομάδες να “ψωνίζουν” από την Ισπανία.

Κάτι που μπορεί να γίνει και στην περίπτωση του 22χρονου Πέρβις Εστουπινιάν. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα Daily Express, ο νεαρός αριστερός μπακ της Οσασούνα έχει τραβήξει τα βλέμματα από τρία μεγαθήρια της Ευρώπης.

Ο ταλαντούχος αμυντικός έκανε πράγματα και θαύματα με τους “κοκκινομάλληδες” στη La Liga, καθώς σταμάτησε στις 6 ασίστ σε 36 παιχνίδια.

Οι εμφανίσεις του έχουν εντυπωσιάσει τις Τσέλσι, Τότεναμ και Μπαρτσελόνα, οι οποίες θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους την απόκτηση του.

Μάλιστα οι “μπλέ” βλέπουν στο πρόσωπο του τον αντί-Τσίλγουελ, καθώς η Λέστερ δεν σκοπεύει να τον δώσει φτηνά, με τον Εστουπινιάν να είναι ο πρώτος επιλαχών για την δεξιά πλευρά της άμυνας.

Απολαύστε τον με τη φανέλα της Οσασούνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και επίσημα “Κανονιέρης” ο Χρήστος Τζόλης!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου Έλληνα...

Πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν για την U17 της ΑΕΚ!

Με την πρώτη της προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας...

Επίσημη η επιστροφή Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ – Αναλαμβάνει την U19!

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί επιστρέφει στον ΠΑΟΚ — αυτή...

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ