Πέμπτη, 25/04/24
Αγγλία

Επιτέλους… φωνάζουν στην Τσέλσι – Μια ανάσα από νεαρό αστέρι! (photo)

Μία ακόμη μεταγραφή θα ολοκληρώσει η Τσέλσι, με ένα νεαρό αστέρι να είναι στον… δρόμο για το Λονδίνο.

Μπορεί να… ίδρωσε, ωστόσο, αυτό που μετράει στο τέλος είναι η κατάληξη.

Η Τσέλσι συναντήθηκε αμέτρητες φορές με τους ανθρώπους της Μπάγερ Λεβερκούζεν προκειμένου να βρουν μια χρυσή… τομή για την μεταγραφή του Κάι Χάβερτς στην πρώτη.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 11/06/1999) μεσοεπιθετικός τα είχε βρει σε όλα με τους “μπλε”, όμως υπήρχε διαφορά στο κόστος της μεταγραφής.

 

 

Οι Γερμανοί ήταν κάθετοι, καθώς ζητούσαν 90 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό το οποίο, αν και αρχικά δεν μπορούσαν να παρέχουν, εν τέλει, οι Λονδρέζοι θα το καλύψουν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Τσέλσι αναμένεται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Λεβερκούζεν και θα βγάλει από τα ταμεία της το ποσό που επιθυμεί η τελευταία, έτσι ώστε να φέρει τον ταλαντούχο Γερμανό αστέρα στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Μάλιστα, θα υπάρχουν και ειδικοί όροι στο συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή, το οποίο θα… ωφελήσει τις “ασπιρίνες” σε περίπτωση μεταπώλησης του Χάβερτς.

Η Τσέλσι είναι ήδη ιδιαίτερα δραστήρια στην φετινή μεταγραφική περίοδο, και με το υπάρχον νεανικό υλικό που διαθέτει, ετοιμάζεται για μεγάλα… πράγματα ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...