Ιταλία

Έφτασε και… υπογράφει ο νεαρός ΜακΚένι! (photo/vid)

Ο νεαρός Γουέστον ΜακΚένι πήρε το αεροπλάνο και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί από την νέα του ομάδα.

Έτοιμος για το “μεγάλο βήμα” στην καριέρα του είναι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος (γεννημένος στις 28/08/1998) κεντρικός μέσος αναμένεται να υπογράψει στην Γιουβέντους με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Σάλκε, έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Βέβαια, το επόμενο καλοκαίρι θα μονιμοποιήσει την παραμονή του στην Ιταλία, με τους πρωταθλητές Ιταλίας παράλληλα να βγάζουν από τα ταμεία τους 18 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να δώσουν τα χέρια με τους Γερμανούς.

 

 

Αυτή τη στιγμή, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Τορίνο, έτσι ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με την νέα του ομάδα.

Ο Αμερικανός διεθνής μέσος αποκτήθηκε από την Σάλκε το 2016 από τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Ντάλας.

Τον Ιούλιο του 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, καταγράφοντας 91 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του συλλόγου της Bundesliga, σημειώνοντας 5 γκολ και μοιράζοντας 7 ασίστ.

Ο ΜακΚένι θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του αμερικανικού ποδοσφαίρου, με τον ίδιο να έχει εκπροσωπήσει την πατρίδα του συνολικά 19 φόρες, πετυχαίνοντας μάλιστα 6 τέρματα.

Δείτε γιατί η Γιουβέντους κινήθηκε για την απόκτηση του:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

Μοιράστηκαν βαθμούς και… εντυπώσεις στη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός και Κηφισιά έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στην...

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η Εθνική Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε τη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ