Παναθηναϊκός

Τέσσερα ταλέντα του Παναθηναϊκού στην… έξοδο! (photo)

Η νέα σεζόν είναι προ το πυλών και ο Παναθηναϊκός κινείται με ταχύτατα βήματα για τον σχεδιασμό του ρόστερ.

Όπως σας ενημερώσαμε σήμερα, ο Πογιάτος δεν πάει για άλλον τερματοφύλακα, καθώς είναι ευχαριστημένος με τους τρεις κίπερ.

Όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς τέσσερις από αυτούς βρίσκονται με το ένα πόδι… εκτός.

Πρόκειται για τους Αργύρη Καμπετσή, Χουάν Περέα, Δημήτρη Σερπέζη και Ανδρέα Αθανασακόπουλος.

 

 

Ο Αργύρης Καμπετσής (γεννημένος στις 06/05/1999) έχει ενημερωθεί να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ ο Χουάν Περέα (γεννημένος στις 23/05/2000) αναμένεται να δοθεί δανεικός.

Ο Δημήτρης Σερπέζης (γεννημένος στις 14/03/2001) έχει αποφασιστεί να δοθεί δανεικός για να μαζέψει εμπειρίες, όπως και ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος (γεννημένος στις 27/11/2001) που έχει ενδιαφέρον στα “χέρια” του από τον ΟΦΗ.

Οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν ξεκάθαρα το μέλλον τους, εκτός του Καμπετσή που έχει αποφασιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Υποκλίθηκε” στο ταλέντο του Τζόλη ο Ανρί!

Εντυπωσιακός συνεχίζει να είναι ο Χρήστος Τζόλης στην καλοκαιρινή...

Δυο μεγάλα ταλέντα του Βόλου υπογράφουν επαγγελματικό συμβόλαιο!

Άλματα ανόδου πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία του...

Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας για Ολυμπιακό Β’ και U19 σε Πήλιο και Καρπενήσι!

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό και καθοριστικό κομμάτι της θερινής τους...

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ