Παναθηναϊκός

Δεν πάει για άλλον τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός!

Το “τριφύλλι” φέρεται αποφασισμένο να μην κινηθεί για απόκτηση τερματοφύλακα, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Σωκράτης Διούδης θα είναι το νούμερο 1 της ιεραρχίας, ενώ όπως φαίνεται την θέση δυο και τρια των πορτιέρο καταλαμβάνουν οι Βασίλης Ξενόπουλος και Νίκος Χριστογεώργος.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θεωρεί πως δεν υπάρχει λόγος για νέο τερματοφύλακα, την ώρα που τα δυο ταλέντα της ομάδας, μπορούν να καλύψουν περισσότερα πράγματα.

 

 

Αυτή είναι και η καλύτερη επιλογή, αρκεί τα δύο ταλαντούχα “γάντια” να πάρουν ικανοποιητικές συμμετοχές, με την πρώτη ομάδα.

Ο Νίκος Χριστογεώργος δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, στο πρωτάθλημα με την πρώτη ομάδα, εκτός από μια αναμέτρηση, που υπερασπίστηκε τα “πράσινα” δοκάρια.

Από την άλλη ο Βασίλης Ξενόπουλος χρειάζεται περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν είναι σίγουρο από τον Πογιάτος, ωστόσο τον θεωρεί για αναπληρωματικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αιώνιο”… Μπρα Ντε Φερ για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

Η Χεορχίνα έβαλε “φωτιά” με μια… ατάκα της – “Έπεσαν” πάνω της στα Social!

Λίγες λέξεις χρειάστηκαν για να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων στο...

Έχει πάρει τα “μυαλά” της Ευρώπης το σούπερ ταλέντο του Ολυμπιακού!

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που χρειάζονται χρόνια για να καθιερωθούν και...

Ο Καρέτσας έχει προκαλέσει… χαμό στην Ευρώπη!

Μόλις 19 χρονών και ήδη στο στόχαστρο των μεγαλύτερων...

Νίκη για την Εθνική ομάδα κόντρα στο Βέλγιο!

Ιδανική πρεμιέρα στη δεύτερη προκριματική φάση του WU19 EURO...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ