Γερμανία

Τερμάτισε… τα κοντέρ στην Bundesliga ο μηχανοκίνητος Βασιλειάδης! (photos)

Ονειρική ήταν η χρονιά στην Bundesliga για τις ατομικές του επιδόσεις για τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη.

Μπορεί η Πάντερμπορν να υποβιβάστηκε στην 2.Bundesliga, όμως ο 22χρονος ποδοσφαιριστής φρόντισε να αφήσει το “στίγμα” του.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η διοργανώτρια αρχή της Bundesliga, ο Έλληνας μέσος τερμάτισε στην πέμπτη θέση με τα περισσότερα χιλιόμετρα στο φετινό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο Βασιλειάδης κάλυψε 368 χιλιόμετρα σε όλες τις αγωνιστικές και έγινε ο πέμπτος καλύτερος σε αυτήν την επίδοση.

Επίτευγμα αρκετά σημαντικό αν αναλογιστεί πως στην ίδια λίστα βρίσκεται ο Κίμιχ που τερμάτισε τα κοντέρ 398 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Πλέον ο ταλαντούχος μέσος ετοιμάζεται να συνεχίσει και του χρόνου στην Bundesliga, καθώς έχει αρκετές προτάσεις από ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Δείτε τον πίνακα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οδυνηρός αποκλεισμός για την Εθνική U15!

Η Εθνική Ελλάδας U15 γνώρισε την ήττα με 6-2...

Ήττα στην πρεμιέρα με Ισπανία για την Εθνική!

Η Εθνική U15 ηττήθηκε 2-0 από την Ισπανία στην...

Στα ημιτελικά η Εθνική Ομάδα U15 – Απέκλεισε και την Γουινέα!

Η Εθνική U15 συνεχίζει να γράφει ιστορία στο FIFA...

“Σκόρπισε” την Αυστραλία στους… επτά ανέμους η Εθνική!

Η Εθνική U15 συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ