Γερμανία

Τερμάτισε… τα κοντέρ στην Bundesliga ο μηχανοκίνητος Βασιλειάδης! (photos)

Ονειρική ήταν η χρονιά στην Bundesliga για τις ατομικές του επιδόσεις για τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη.

Μπορεί η Πάντερμπορν να υποβιβάστηκε στην 2.Bundesliga, όμως ο 22χρονος ποδοσφαιριστής φρόντισε να αφήσει το “στίγμα” του.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η διοργανώτρια αρχή της Bundesliga, ο Έλληνας μέσος τερμάτισε στην πέμπτη θέση με τα περισσότερα χιλιόμετρα στο φετινό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο Βασιλειάδης κάλυψε 368 χιλιόμετρα σε όλες τις αγωνιστικές και έγινε ο πέμπτος καλύτερος σε αυτήν την επίδοση.

Επίτευγμα αρκετά σημαντικό αν αναλογιστεί πως στην ίδια λίστα βρίσκεται ο Κίμιχ που τερμάτισε τα κοντέρ 398 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Πλέον ο ταλαντούχος μέσος ετοιμάζεται να συνεχίσει και του χρόνου στην Bundesliga, καθώς έχει αρκετές προτάσεις από ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Δείτε τον πίνακα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε λίγα… λεπτά “καθάρισε” το τρίποντο ο Ολυμπιακός!

Νίκη με 3-1 για τον Ολυμπιακό επί της ΑΕΛ,...

Νίκη στη Λάρισα για τον Ολυμπιακό!

Τρίποντο για τον Ολυμπιακό, που πέρασε με 2-0 από...

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την U17 του Ατρομήτου!

Η U17 του Ατρομήτου κατάφερε να πάρει τη νίκη...

“Έλαμψε” το… Αστέρι κόντρα στον Λεβαδειακό!

Ο Ατρόμητος πήρε την νίκη κόντρα στο Λεβαδειακό, επικρατώντας...

“Τετράστερη” νίκη για την ΑΕΚ στην Κηφισιά!

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη από την Κηφισιά, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ