Γερμανία

Πέφτουν στα… πόδια του Βασιλειάδη δύο μεγαθήρια της Bundesliga! (vid)

Περιζήτητος είναι στην Bundesliga ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης.

Ο 22χρονος Έλληνας ομογενής πραγματοποιεί μία πολύ σπουδαία χρονιά με την Πάντερμπορν, όπου μετράει 30 συμμετοχές και για πάρτι του “σφάζονται” δύο μεγάλες ομάδες.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, οι Σάλκε και Γκλάντμπαχ πρόκειται να τα δώσουν όλα για την απόκτηση του.

Στο πρόσωπο του βλέπουν έναν ποδοσφαιριστή που έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει σημείο αναφοράς και να κρατήσει μόνος του την μεσαία τους γραμμή.

Αν και στο παρελθόν είχε εκφράσει ενδιαφέρον και η Βέρντερ, φαίνεται πως οι προαναφερθείσες ομάδες βρίσκονται πιο κοντά από κάθε άλλη και μεταξύ τους θα κριθεί το μέλλον του νεαρού.

Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Βασιλειάδη τελειώνει το καλοκαίρι του 2021 και δύσκολα θα παραμείνει του χρόνου σε περίπτωση υποβιβασμού της Πάντερμπορν.

Δείτε τον σε δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=rZT-JSvxvPE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαφθορά στις ακαδημίες – Όταν η αδιαφάνεια γίνεται κίνδυνος!

Ένας γονέας μπορεί να δει μια ανεξήγητη χρέωση, μια...

Ηττήθηκε από τη Βοσνία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της...

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ταλέντο από τη Ντόρτμουντ και… είναι Ελληνόπουλο!

Μια σπουδαία κίνηση με φόντο το παρόν και το...

Πόσα παιχνίδια πρέπει να παίζει ένα ταλέντο 12-17 ετών για να έχει εξέλιξη;

Η ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών προϋποθέτει στρατηγικό σχεδιασμό που...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ