Αγγλία

Συνεχίζει… την παράδοση με την οικογένεια Νέβιλ η Γιουνάιτεντ! (vid)

Δεν σταματάει η “δυναστεία” των Νέβιλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η οικογένεια Νέβιλ έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία των “κόκκινων” διαβόλων, καθώς μετράει συνολικά 3 εκπροσώπους.

Η παρουσία τους ξεκίνησε από τα δύο αδέρφια Γκάρι και Φιλ, οι οποίοι υπήρξαν παρέα στους “μπέμπηδες” και μέτρησαν συνολικά 18 πρωταθλήματα.

Ωστόσο πλέον εμφανίστηκε και τρίτο μέλος στην πρώτη ομάδα. Με ανακοίνωση της η Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο 17χρονος Χάρβει Νέβιλ (γεννημένος στις 26/6/2002).

Ο ταλαντούχος αμυντικός είναι ο γιος του Φιλ και παράλληλα ανιψιός του Γκάρι και μέχρι σήμερα σήμερα αγωνιζόταν με την U18.

Παρόλα αυτά θα παίρνει μέρος σε αγώνες με την U23, ώστε να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες και στην συνέχεια να μπει στην πρώτη ομάδα σε περίπτωση που εντυπωσιάσει.

Πάρτε μία γεύση από τον νεότερο εκπρόσωπο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κατέρρευσε για… δεύτερη φορά στο γήπεδο ο Μουσιάλα!

Έντονη ανησυχία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του...

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τις… αλλαγές στην U19 του!

Το τεχνικό επιτελείο της U19 του Πανιωνίου ανακοίνωσε η...

Ο ΠΑΟΚ πήρε ταλεντάκι από συνεργαζόμενη Ακαδημία!

Ένα ακόμη "παιδί" της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης...

ΣΟΚ με νεαρό ποδοσφαιριστή – Στην εντατική από πνιγμό!

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Σάσαρι, στη...

Ο Ολυμπιακός θέλει νεαρό από τη Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός έχει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ