Πέμπτη, 12/02/26
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
Γερμανία

Προβάρει τα… μπλέ ο Βασιλειάδης! (photo)

Κάνουν ουρές για τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη οι “μνηστήρες”.

Ο 22χρονος μέσος τελείωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Πάντερμπορν και πλέον ετοιμάζεται για μεταγραφή.

Ο υποβιβασμός των Βεστφαλών στην 2.Bundesliga φέρνει στην έξοδο τον νεαρό που ετοιμάζεται να παραμείνει στα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου.

 

 

Σύμφωνα με το Kicker, ο Βασιλειάδης προσέγγισε το έντονο ενδιαφέρον της Αρμίνια Μπίλεφελντ. Οι “μπλέ” ανέβηκαν φέτος στην Bundesliga και ποντάρουν στην παραμονή τους, έχοντας ως “πρώτο βιολί” τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο ταλαντούχος μέσος πραγματοποίησε μία γεμάτη χρονιά στην πρώτη κατηγορία, σημειώνοντας 32 εμφανίσεις με 1 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Ωστόσο η συγκεκριμένη μεταγραφή παρουσιάζει δυσκολίες, καθώς θα πρέπει να δοθούν 3 εκατομμύρια ευρώ, μιας και η Πάντερμπορν δεν σκοπεύει να τον αφήσει έτσι.

Παρόλα αυτά η Αρμίνια δεν πρόκειται να τα παρατήσει και θα επιδιώξει να ρίξει το ποσό.

Τέλος για τον Βασιλειάδη ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Σάλκε και Γκλάντμπαχ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Πολύ καλή η δουλειά στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε για τα όσα...

Ήττα για την Εθνική από την Ουκρανία!

Στο πρώτο παιχνίδι του φιλικού τουρνουά στη Zelena Laguna...

Κληρώνει για την Εθνική μας στο Nations League!

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στις 19:00 στις Βρυξέλλες θα...

Φιλική ισοπαλία για την Εθνική Νέων κόντρα στην Τουρκία!

Η Εθνική Νέων ήρθε ισόπαλη 0-0 με την αντίστοιχη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ