Ιταλία

Κλέβει… 16χρονο αστέρι της Τσέλσι η Γιουβέντους! (vid)

Δυνατή κίνηση ολοκληρώνει από ώρα σε ώρα η Γιουβέντους.

Οι “μπιανκονέρι” φιλοδοξούν να βρεθούν στην elite της Ευρώπης και σκοπεύουν να ταράξουν τα νερά με τις μεταγραφές τους.

Ένα από τα μπαμ που έχουν στα “σκαριά” είναι και ένας νεαρός αστέρας της Τσέλσι. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό, η πρωταθλήτρια Γιουβέντους βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 16χρονου Σάμουελ Ίλινγκ (γεννημένος στις 4/10/2003).

Ο πιτσιρικάς αγωνίζεται με την U18 των “μπλέ”, ενώ μέχρι πρότινος ήταν διεθνής με την U17 της εθνικής Αγγλίας, καταγράφοντας 5 συμμετοχές.

Το ταλέντο του εντυπωσίασε την ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι, η οποία πρόλαβε τους Λονδρέζους και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινώσουν την μεταγραφή του, μιας και βρίσκεται ήδη στο Τορίνο.

Παρά το γεγονός πως αποτελεί “γέννημα-θρέμμα” της Τσέλσι, ο Ίλινγκ επιθυμεί να αλλάξει παραστάσεις, απορρίπτοντας μάλιστα πρόταση της ίδια του της ομάδας, ώστε να το πετύχει.

Πλέον ετοιμάζεται γίνει κάτοικος Ιταλίας, με τη “γηραιά” κυρία να ολοκληρώνει μία σπουδαία μεταγραφή.

Πάρτε μία γεύση από τον Ίλινγκ:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Καθάρισε” το παιχνίδι από το ημίχρονο ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη με 2-1 επί του...

“Ερυθρόλευκο” το ντέρμπι της Super League U15!

Ο Ολυμπιακός έφυγε με νίκη από την έδρα του...

Νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την Καλαμάτα, επικρατώντας με 2-0,...

Ένα και… καλό για τον Αστέρα στο Περιστέρι!

Νίκη για τον Αστέρα στο Περιστέρι, όπου επικράτησε με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ