ΠΑΟΚ

Από τον… εφιάλτη στην καταξίωση ο Μιχάι! (photo)

Μόνο δικαίωση μπορεί να αισθάνεται από το χθεσινό παιχνίδι ο Ενέα Μιχάι.

Ο 22χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ διανύει μία αρκετά φορτισμένη χρονιά για τον ίδιο, ωστόσο προσπαθεί όσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του όποτε τον χρειάζεται.

Αν και μέχρι την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό μετρούσε μόλις 3 συμμετοχές, εκείνος δεν το έβαλε κάτω και τελικά δικαίωσε τις προσπάθειες του.

Ο Μιχάι δεν “μάσησε” ούτε από τις “σειρήνες” για έναν ενδεχόμενο δανεισμό και όταν τον χρειάστηκε ο Άμπελ Φερέιρα ήταν εκεί ώστε να δώσει μία πολύτιμη νίκη στον “δικέφαλο” του βορρά για την μάχη του Champions League.

 

 

Μάλιστα το τέρμα που σημείωσε κόντρα στους “ερυθρόλευκους” ήταν και το πρώτο της επαγγελματικής του καριέρας.

Παρότι μέτρησε δύο γεμάτες χρονιές στον Παναιτωλικό όπου και σημείωσε συνολικά 49 συμμετοχές πριν την μετακόμιση του στη Θεσσαλονίκη, η μοίρα έμελλε να του επιφυλάξει το πρώτο του γκολ σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Ξέχωρα από το τέρμα του πάντως ο νεαρός αμυντικός είχε μία αρκετά καλή εμφάνιση στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε και έδειξε πως μπορεί να υπολογίζεται από τους Θεσσαλονικείς κανονικά τη νέα χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League 2 U19!

Το πρωτάθλημα της Super League 2 U19 φτάνει στο...

Νεαρός τερματοφύλακας έδειξε πως… παίζει σε λάθος θέση!

Ο νεαρός τερματοφύλακας της U9 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έδειξε...

Τέλος εποχής για την U19 του ΠΑΣ Γιάννινα!

Μία εντελώς νέα κατάσταση θα διαμορφωθεί από τη νέα...

Πήρε ταλεντάκι ο ΟΦΗ για την U15 του από τον ΑΟΑΝ!

Ακόμη ένα ταλεντάκι του ΑΟΑΝ πήρε μεταγραφή στην U15...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ