ΠΑΟΚ

Δυο ταλέντα του ΠΑΟΚ στην έξοδο! (photos)

Τελειώνει ο δρόμος του ΠΑΟΚ για δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασισμένοι να διορθώσουν τα “κακώς” κείμενα της φετινής απογοητευτικής χρονιάς και πρόκειται να δείξουν την έξοδο μεταξύ άλλων σε δύο ταλέντα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να χωρίσει τον δρόμο του, έστω και με την μορφή δανεισμού, με τους Ενέα Μιχάι και Λάζαρου Λάμπρου.

 

 

Αμφότεροι οι 22χρονοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φερέιρα και πολύ δύσκολα θα βρίσκονται στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Τόσο ο Μιχάι, όσο και ο Λάμπρου μετρούν πολύ λίγες συμμετοχές φέτος, με τον Αλβανό αμυντικό μάλιστα να καταγράφει μόλις τέσσερις εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

 

Άλλωστε στις θέσεις που αγωνίζονται φαίνεται πως προτιμούνται άλλοι νεαροί, μιας και οι Μιχαηλίδης και Τζόλης προορίζονται για κύρια στελέχη του νέου ΠΑΟΚ.

Μοιραία η πορεία τους στους “ασπρόμαυρους” τελειώνει τουλάχιστον για του χρόνου και οδηγούνται στον δανεισμό, με ανοιχτή την προοπτική της αγοράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επαγγελματικό συμβόλαιο έδωσε σε ταλέντο του ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και αποφασιστικά για να κρατήσει...

ΣΟΚ – Νεκρός 19χρονος ποδοσφαιριστής στη Ρόδο!

Τραγικό τέλος για έναν 19χρονο ποδοσφαιριστή που βρισκόταν στη...

Ο Ολυμπιακός πήρε νεαρό ταλεντάκι από τον Άτλα!

Ο Άτλας Πατρών συνεχίζει να στέλνει τα παιδιά του...

Η Καλαμάτα πήρε νεαρό δανεικό από τον Ολυμπιακό!

Η Καλαμάτα απέκτησε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες νεαρούς...

Ο Άρης ανακοίνωσε νεαρό Σενεγαλέζο για την άμυνα!

Ο Άρης έκλεισε μια απόκτηση που κοιτά στο μέλλον.Οι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ