ΠΑΟΚ

Δυο ταλέντα του ΠΑΟΚ στην έξοδο! (photos)

Τελειώνει ο δρόμος του ΠΑΟΚ για δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασισμένοι να διορθώσουν τα “κακώς” κείμενα της φετινής απογοητευτικής χρονιάς και πρόκειται να δείξουν την έξοδο μεταξύ άλλων σε δύο ταλέντα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να χωρίσει τον δρόμο του, έστω και με την μορφή δανεισμού, με τους Ενέα Μιχάι και Λάζαρου Λάμπρου.

 

 

Αμφότεροι οι 22χρονοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φερέιρα και πολύ δύσκολα θα βρίσκονται στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Τόσο ο Μιχάι, όσο και ο Λάμπρου μετρούν πολύ λίγες συμμετοχές φέτος, με τον Αλβανό αμυντικό μάλιστα να καταγράφει μόλις τέσσερις εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

 

Άλλωστε στις θέσεις που αγωνίζονται φαίνεται πως προτιμούνται άλλοι νεαροί, μιας και οι Μιχαηλίδης και Τζόλης προορίζονται για κύρια στελέχη του νέου ΠΑΟΚ.

Μοιραία η πορεία τους στους “ασπρόμαυρους” τελειώνει τουλάχιστον για του χρόνου και οδηγούνται στον δανεισμό, με ανοιχτή την προοπτική της αγοράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ρόστερ της προετοιμασίας της U19 του Ατρομήτου!

Με την αποχώρηση του Καρανδρίκα προς τη Μπάγερν Μονάχου...

Πιτσιρικάδες και μπαμπάδες ας δούνε τις μεγάλες αλήθειες πίσω από την εκτόξευση του Τζόλη!

Ποιος πιτσιρικάς που παίζει ποδόσφαιρο δεν θέλει να γίνει...

Στη Ντόρτμουντ με ποσό – ρεκόρ ο νεαρός Καρέτσας!

Τέλος εποχής στο Βέλγιο, αρχή νέου κεφαλαίου στη Γερμανία....

Μπαίνει γήπεδο και η U15 του ΟΦΗ!

Ολοκληρώνεται ο κύκλος της προετοιμασίας για τις ακαδημίες του...

Αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη – Επενδύσεις, αποτελέσματα και Προοπτικές!

Κατά την πενταετία 2020–2025, οι ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές Ακαδημίες γνώρισαν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ