Ισπανία

“Αδειάζει” η Μπάρτσα – Πέντε “πρωτοκλασσάτοι” στην έξοδο! (photo)

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει σε… πωλήσεις, προκειμένου να βρει έσοδα για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες, αλλά και την βιωσιμότητα της.

Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ πέντε μεγάλα ονόματα βρίσκονται στην έξοδο!

Το θετικό, των τελευταίων ωρών, είναι η ρήτρα του Λαουτάρο Μαρτίνες, η οποία λήγει η προθεσμία της καταβολής της και έτσι η Μπάρτσα θα μπορέσει να τον αποκτήσει εύκολα και με μικρότερο κόστος.

 

 

Πάμε όμως στις πωλήσεις!

Από την Καταλονία προκύπτει ότι τα ονόματα, που βρίσκονται στην έξοδο είναι οι Φιλίπε Κουτίνιο, Αρτούρο Βιδάλ, Νέλσον Σεμέδο, Ουσμάν Ντεμπελέ και Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο Κουτίνιο έχει πρόταση από Αγγλία και εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής, ενώ ο Ντεμπελέ “καλοβλέπεται” από τη πόλη του φωτός.

Ο Ράκιτιτς ακούγεται έντονα από την Ίντερ, όπου θέλει διακαώς την απόκτηση του, ενώ οι άλλοι δυο είναι στον “αέρα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η U19 του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με… αλλαγές στον πάγκο και πολλά ταλέντα!

Η U19 του ΠΑΟΚ βρίσκεται στον Βώλακα Δράμας για...

Η Ντόρτμουντ παρουσίασε Καρέτσα με άρωμα… σουβλατζίδικου!

Επίσημο και με ελληνικό χρώμα...Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε με...

Έξι πρωταθλητές της U17 του Παναθηναϊκού υπογράφουν συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U15 του Παναθηναϊκού!

Μπήκε κι η U15 του Παναθηναϊκού σε ρυθμούς νέας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ