Παναθηναϊκός/ΠΑΟΚ

“Τρέλα” των Ιταλών για τα ελληνικά ταλέντα! (photo)

Οι ιταλικές ομάδες έχουν ρίξει “δίχτυα” στην Ελλάδα, όπου και βρίσκουν πολλούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Τελευταία ομάδα που πάει να τινάξει την μπάνκα στον “αέρα”, φέρνοντας ότι καλύτερο μπορεί να βρει από τη χώρα μας είναι η Ίντερ. Οι “νερατζούρι” κάνουν στροφή σε νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας χρονιάς. Η μεταγραφή του Γιώργου Βαγιαννίδη έχει ολοκληρωθεί και ανακοινωθεί από την Ίντερ και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει και τη μεταγραφή του 16χρονου τερματοφύλακα, Νίκο Μπότη.

 

 

“Νέοι, ταλαντούχοι και ικανοί να προσφέρουν άμεσα, ή να αναπτυχθούν περαιτέρω και στη συνέχεια να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα ή και να φέρουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Αυτή είναι η νέα γραμμή που έχει επιλέξει η Ίντερ. Οι Μπαρέλα και Μπαστόνι είναι τα λαμπρότερα παραδείγματα αυτής της πολιτικής, χωρίς να ξεχνάμε πολλά ταλέντα που αναδύονται από τις ομάδες νέων του συλλόγου.

Υπό αυτή την έννοια, οι άνθρωποι των νερατζούρι δεν έχουν χάσει χρόνο, κλείνοντας τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές. Εκτός από τον Γιώργο Βαγιαννίδη που έρχεται ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και τον Νίκολα Ίλιεφ από την Μπότεφ Πλόβντιβ, η Ίντερ εξασφάλισε τις υπηρεσίες του Νικόλαου Μπότη, ενός Έλληνα τερματοφύλακα από τον ΠΑΟΚ, που γεννήθηκε το 2004″.

Αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας “fcinter1908.it”.

Η μεταγραφή του Νίκου Μπότη αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες, με το που ανοίξουν εκ νέου οι πτήσεις προς την Ιταλία, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ένα ποσοστό ύψους 20%, για πιθανή μεταπώληση τα επόμενα χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...
Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...
Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...