ΠΑΟΚ

Το συμβόλαιο του νεαρού Μπότη με την Ίντερ! (photο)

Έχει ήδη ολοκληρωθεί η συμφωνία και ο Νίκος Μπότης είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Ίντερ, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες έφτασαν σε συμφωνία για τον 16χρονο (31/3/2004) τερματοφύλακα και εμείς σας παρουσιάζουμε τις λεπτομέρειες του deal.

Ο 16χρονος τερματοφύλακας της U17 του ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει σ’ όλα με τους νερατζούρι και όπως ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Μπαρτάγκι του Skysport, “ο Έλληνας τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα ενταχθεί στην primavera.

Ο πιτσιρικάς θα πει αντίο στους Θεσσαλονικείς έπειτα από έξι ολόκληρα χρόνια, ενώ προηγουμένως είχε περάσει από τον Άγιαξ Λάρισας.  

Τέλος θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα γίνει μέλος της Ίντερ μέσα σε λίγες ημέρες, έπειτα και από τον Βαγιαννίδη.

 

 

Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ένα ποσοστό 20% στα δικαιώματα του ύψους 1.91μ. γκολκίπερ προσβλέποντας σε σημαντικά οφέλη από την εξέλιξή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Λαρισαίος τερματοφύλακας θα υπογράψει με τους “νερατζούρι” τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και ήδη οι Ιταλοί έχουν εξηγήσει το πλάνο που θα ακολουθήσουν για την εξέλιξή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρεμιέρα με νίκη για την U19 του Παναιτωλικού!

Η U19 του Παναιτωλικού ξεκίνησε με νίκη στο νέο...

Τρίποντο για Παναιτωλικό στην έδρα της Καλαμάτας!

Με το... δεξί ξεκίνησε η νέα Super League U17,...

Πρεμιέρα με νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για Ατρόμητο!

Το αποτέλεσμα που ήθελε πήρε ο Ατρόμητος στην πρεμιέρα...

Ενισχύθηκε με 19χρονο ταλέντο η Καλαμάτα!

Μεγάλο "θαλασσοδάνειο" ταλέντου πραγματοποίησε η Καλαμάτα, ενισχύοντας το ρόστερ...

Η Ακαδημία του Αστέρα έχει… 30 νέα ταλέντα!

Ο Αστέρας AKTOR συνεχίζει το έργο του στη διαμόρφωση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ