Αγγλία

Τον… χαβά της η Γιουνάιτεντ – Έφαγε και δεύτερη “πόρτα”! (photo)

Επέστρεψε και πάλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγη ώρα, οι “κόκκινοι” διάβολοι επρόκειτο να κάνουν και δεύτερη πρόταση για τον Ανσού Φατί.

Και όπως φαίνεται την έκαναν, χωρίς όμως να αλλάξει η απάντηση. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ντάνκαν Κάστλς, η Γιουνάιτεντ κατέθεσε και δεύτερη πρόταση για τον 17χρονο επιθετικό (γεννημένος στις 31/10/2002).

Παρόλα αυτά “άκουσε” να βγαίνει η ίδια απάντηση από το στόμα της Μπαρτσελόνα. Ο νεαρός δεν πωλείται.

Πρόκειται για ένα αρκετό ηχηρό όχι, αν αναλογιστεί πως η προσφορά ήταν άκρως δελεαστική. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η καινούργια πρόταση άγγιζε τα 150 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τα bonus.

Όμως στη Βαρκελώνη δεν ιδρώνει το αυτί τους, αφού έχουν ήδη πάρει την απόφαση τους. Οι “μπλαουγκράνα” ποντάρουν πολλά σε εκείνον και δεν θέλουν να τον παραχωρήσουν ούτε ως δανεικός, πόσο μάλλον με την μορφή πώλησης.

Δείτε το post:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός του Ολυμπιακού αρέσει στους Ιταλούς!

Η Λέτσε έχει στρέψει το βλέμμα της στην ελληνική...

Εριξε… ΒΟΜΒΑ ο Κωνσταντέλιας – Έθεσε τον εαυτό του εκτός Εθνικής ομάδας!

Απρόσμενη εξέλιξη στην Εθνική Ελλάδας!Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ανακοίνωσε μέσω...

“Σπάει” ταμεία για νεαρό Σουηδό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε θέση ισχύος στην υπόθεση Ζινεντίν...

Επτά… ταλεντάκια μετακομίζουν στην U15 του ΟΦΗ!

Επτά παίκτες από τον Αστέρα Ρεθύμνου μετακομίζουν στην U15...

Η Άρσεναλ ήρθε για Τζολάκη, αλλά…

Ο Κωνσταντής Τζολάκης έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει για το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ