Super League (U19/U17/U15)

Συνεχίζονται οι επιστροφές των Ακαδημιών – Ανακοίνωση της Γ.Γ.Α!

Ο Βόλος και ο ΠΑΟΚ έκαναν την αρχή με την επιστροφή των Ακαδημιών τους στις προπονήσεις και σειρά πήρε ο Ολυμπιακός.

Η Υγειονομική επιτροπή έχει δώσει το πράσινο φως για επιστροφή στις προπονήσεις και σιγά – σιγά τα τμήματα υποδομής πατούν γήπεδο.

Με ανακοίνωση της η Λάρισα ξεκινά προπονήσεις από σήμερα και επιστρέφει στην κανονικότητα της, αφού το “ΟΚ” έχει δοθεί.

Μπορείτε να δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Γ.Γ.Α, η οποία έχει αναρτηθεί και έκανε γνωστό την επιστροφή για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Γ΄ φάση άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα ξεκινάει τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020. Σε αυτή τη φάση θα επιτραπεί η προσέλευση στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις αθλητών και αθλουμένων όλων των ηλικιών.

 

Οι σχετικές οδηγίες ασφαλούς άσκησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν αναρτηθεί στο ειδικό πεδίο ενημέρωσης, με τίτλο: “Αθλητισμός & COVID19”, στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και στον ακόλουθο σύνδεσμο (ΕΔΩ)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γ.Γ.Α (ΕΔΩ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ “τελείωσε” τον ΠΑΟΚ και πήρε το ντέρμπι της U17!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κόντρα στον...

Πρωταθλητής της Super League U17 ο Παναθηναϊκός!

Παρά την ισοπαλία με 1-1 με την ΑΕΛ, η...

Απτόητη η U15 του ΠΑΟΚ – Δεν την σταμάτησε ούτε η ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την έδρα της ΑΕΚ, επικρατώντας...

Πέρασε από την ΑΕΛ η U15 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με νίκη με 3-0 από την...

Τα highlights της μεγάλης απονομής του Πανιωνίου στη Super League 2 U17!

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και κατέκτησε το πρωτάθλημα U17 της Super League...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ