Παρασκευή, 09/01/26
Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου, 2026
Ολυμπιακός

Πιάνουν άμεσα δουλειά οι νεαροί δανεικοί του Ολυμπιακού! (photo)

Με νέα πρόσωπα θα πραγματοποιεί από αυτή την εβδομάδα τις προπονήσεις του ο Ολυμπιακός.

Αν και η αγωνιστική χρονιά για τους “ερυθρόλευκους” δεν έχει τελειώσει ακόμη, θα έχει την τύχη να υπάρχουν στις υπηρεσίες του μερικοί καινούριοι ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Φως των Σπορ, από την Τετάρτη θα ξεκινήσουν προπονήσεις όσοι δανεικοί του Ολυμπιακού τελειώσαν τις υποχρεώσεις του με τους συλλόγους τους.

 

 

 

Συγκεκριμένα σε αυτές θα βρίσκονται οι Μάριος Βρουσάι, Νίκολα Τσούμιτς, Φοντέ Καμαρά και Ιωάννης Κωστή.

Οι νεαροί αποχαιρέτησαν της ομάδες που αγωνίζονταν ως δανεικοί και πλέον ετοιμάζονται να παλέψουν για μία θέση στο ρόστερ.

Πιο αξιοσημείωτη περίπτωση φυσικά αποτελεί ο 21χρονος επιθετικός Νίκολα Τσούμιτς (γεννημένος στις 20/11/1998).

Ο Σέρβος “έκανε” παπάδες” στην Ραντνίτσκι, με την οποία πέτυχε 16 γκολ και 5 ασίστ σε 27 παιχνίδια και έδειξε πως μπορεί να στα σταθεί επάξια στον Ολυμπιακό.

Άλλωστε από τους δανεικούς θεωρείται ίσως και ο πιο σίγουρος, καθώς οι εμφανίσεις του δύσκολα θα του στερήσουν μία θέση στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μεντιλίμπαρ έχει βάλει… στο “μάτι” ένα ακόμη ταλέντο!

Τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό γίνεται ουσιαστική και μεθοδική...

Οι 5 πιο συχνοί λόγοι που “χάνονται” τα ποδοσφαιρικά ταλέντα!

Το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο με υποσχόμενα ταλέντα, εντυπωσιακές...

Γερμανική ομάδα “βλεφαριάζει” ταλέντο της Ελλάς Σύρου!

Η πολύ καλή παρουσία της Ελλάς Σύρου στη Super...

Τσέκαρε ταλεντάκι από τη Βέροια ο Βόλος!

Ο Βόλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει έναν ταλαντούχο...

Με το… δεξί στο 2026 η U17 του Βόλου!

Ο Βόλος επικράτησε με 3-0 του Άρη, για την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ