Πέμπτη, 25/04/24
Αγγλία

Μετά τον Βέρνερ ρίχνει “βόμβα” με ταλεντάρα η Τσέλσι! (photo)

Εδώ και μέρες είναι γνωστό ότι η Τσέλσι θέλει να αποκτήσει τον επιθετικό της Λειψίας, Τίμο Βέρνερ. Αυτή αναμένεται να είναι η πρώτη “βόμβα” του καλοκαιριού που θα ρίξουν οι Λονδρέζοι.

Όμως, δεν θα είναι και η μόνη, σύμφωνα με της “Daily Mail” η ομάδα της Αγγλίας θα προσπαθήσει να αποκτήσει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή από το γερμανικό πρωτάθλημα που ξεχωρίζει.

 

 

Ο λόγος για τον Κάι Χάβερτς της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο 20χρονος (γεννημένος στις 11/6/1999) είναι ένα από τα πιο hot ονόματα της αγοράς.

Οι “ασπιρίνες” δεν είναι αρνητικές στο ενδεχόμενο πώλησης τους, καθώς βλέπουν ότι σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο, όπως είναι αυτή, λόγω κορωνοϊού, μπορούν να βάλουν ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό στα ταμεία τους.

Μάλιστα, η διοίκηση της Τσέλσι, είναι αποφασισμένη για την απόκτηση του, γι’ αυτό και ενδέχεται να καταθέσει 75 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να πείσει τον Χάβερτς να πει το πολυπόθητο “ναι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...