Παρασκευή, 29/03/24
Αγγλία

Η Τσέλσι θέλει να φτιάξει μια… μυθική επιθετική τριπλέτα!

Κάτι καλό φτιάχνεται στην Τσέλσι! Ο Φρανκ Λάμπαρντ μοιάζει αποφασισμένος να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί τη νέα σεζόν και οι μεταγραφικές κινήσεις των ¨μπλε” το δείχνουν και με το παραπάνω.

Η πρώτη μεταγραφή της Τσέλσι που έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικούς μήνες, είναι αυτή του Χακίμ Ζίγιεκ. Ο ποιοτικός εξτρέμ μεταγράφηκε στους Λονδρέζους από τον Άγιαξ έναντι 40 εκατ. ευρώ, κάνοντας το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Με 16 ασίστ και 8 γκολ, ο 27χρονος Μαροκινός αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Την ίδια ώρα, οι Λονδρέζοι φαίνεται πως είναι μια ανάσα από το να αποκτήσουν έναν από τους πιο “καυτούς” επιθετικούς στην Ευρώπη τον Τίμο Βέρνερ. Τα 60 εκατ. ευρώ που βγάζει από το πορτοφόλι του ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν είναι πολλά για το επίπεδό του, όπως και για τα 29 φετινή γκολ και τις 10 ασίστ.

 

 

Το μεγάλο μεταγραφικό “μπαμ” όμως δεν θα είναι ούτε ο Ζίγιεκ, ούτε ο Βέρνερ! Η Τσέλσι έχει μπει δυνατά στη μάχη για τον ταλαντούχο επιθετικό της Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτς. O 21χρονος (γεννημένος 11/06/1999) βρίσκεται στα ραντάρ πολλών ομάδων, με τους “μπλε” να προσπαθούν να κάνουν… δικά τους τα 14 γκολ και τις 7 ασίστ που έχει φέτος με τις “ασπιρίνες”. Πρέπει, βέβαια, να καλύψουν τις απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας, που υπερβαίνουν τα 100 εκατ. ευρώ!

Εφόσον η Τσέλσι καταφέρει να κάνει δικό της και τον Κάι Χάβερτς και ανακοινώσει και την μεταγραφή του Τίμο Βέρνερ που φαίνεται πως είναι κλεισμένη, αναμένεται να δημιουργήσει μια… μυθική επιθετική τριπλέτα. Μια επιθετική γραμμή που θα σκορπάει τον τρόμο σε κάθε αντίπαλο και θα ανεβάσει πολλά επίπεδα πάνω την ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...