Βόλος

Φλερτάρει… με βραβείο ο Τσαούσης! (vid)

Ένα πολύ σπουδαίο επίτευγμα διεκδικεί ο Μάριος Τσαούσης.

Ο 20χρονος ακραίος οπισθοφύλακας (γεννημένος στις 11/5/2000) διανύει μια πολύ καλή χρονιά με τον Βόλο, αγωνιζόμενος ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ και πλέον καλείται να την “σφραγίσει” με ένα βραβείο.

Συγκεκριμένα ο νεαρός σημείωσε το γκολ της νίκης απέναντι στη Ξάνθη για την δεύτερη αγωνιστική των play out, γεγονός που τον τοποθέτησε στις υποψηφιότητες για το καλύτερο τέρμα.

Ο Τσαούσης μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την κούρσα του Βασίλη Μάντζη και με ένα πολύ ωραίο πλασέ νίκησε τους Θρακιώτες για το τελικό 1-0.

Απέναντι του θα βρει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της φετινής Super League, καθώς αντίπαλοι του είναι οι Μάρκο Λιβάγια, Μαντί Καμαρά, Άντονι Μουνιέ και Ντάνιελ Βέρντε.

Παρά το δύσκολο του έργο, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και σε περίπτωση που τελικά κατακτήσει το βραβείο, τότε θα είναι και μία δικαίωση για τον ίδιο.

Ο Τσαούσης μετράει 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις του και οι εμφανίσεις του δείχνουν πως έχει ωριμάσει αρκετά και πλέον είναι έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς.

Δείτε τα γκολ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τεσσάρα” στη Λετονία έριξε η Εθνική Ελπίδων και κοιτάζει… πρόκριση!

Μια εμφατική νίκη με 4-2 επί της Λετονίας πανηγύρισε...

“Ξέσπασε” στην Ελβετία η Εθνική Παίδων!

Με χατ τρικ του Κωνσταντίνου Σούβλατζη και ένα ακόμη...

H Marca δείχνει… Ολυμπιακό και τις Ακαδημίες του πίσω από την Εθνική!

Όταν θέλεις να καταλάβεις από πού ξεπήδησε η νέα,...

Ο Ολυμπιακός “χτύπησε” Ελληνόπουλο από την… Πολωνία!

Με το ρολόι να μετράει αντίστροφα προς τη λήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ