Παρασκευή, 29/03/24
Παναθηναϊκός

Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Ρεάλ U19! (photo)

Όπως σας γράψαμε και το βράδυ της Δευτέρας, ο Ντάνι Πογιάτος είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για τη θέση του Γιώργου Δώνη στον πάγκο των “πρασίνων”.

Ο προπονητής της U19 της Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει τις βαλίτσες του ώστε να έρθει Αθήνα και να υπογράψει με το “τριφύλλι”. Οι διαπραγματεύσεις του Ισπανού με τον Παναθηναϊκό έχουν περάσει στο τελευταίο στάδιο και πλέον μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να κλείσει.

 

 

Σημειώνεται, μάλιστα, πως πλέον έχει και τη συγκατάθεση της Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται πως λίγο νωρίτερα, ο Ισπανός τεχνικός ακολούθησε στα social media τον επίσημο λογαριασμό της Super League, σε μία κίνηση που φανερώνει τις προθέσεις του.

Όσον αφορά τη φιλοσοφία του, είναι ένας τεχνικός που μπορεί να προσφέρει αυτά που ζητούσε ο Παναθηναϊκό, δηλαδή να αναδείξει νέα ταλέντα από τις ακαδημίες των “πρασίνων”, όμως άλλωστε γίνεται εδώ και χρόνια, αλλά και να φτιάξει μια ομάδα η οποία θα στηριχτεί κατά βάση σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Όπως είναι γνωστό από την Παιανία, οι “πράσινοι” θα δώσουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε Χατζηγιοβάννη, Μπουζούκη και θα τους πλαισιώσουν με πολλά ταλέντα που προέρχονται από την U19 της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...