Παρασκευή, 19/04/24
Παναθηναϊκός

Ο προπονητής της U19 της Ρεάλ ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού! (photo)

Όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός αποφάσισε για τον προπονητή του, αυτός αναμένεται να είναι ο τεχνικός της U19 της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Πογιάτος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA ο Ισπανός θα κάτσει στη θέση του Γιώργου Δώνη στον “πράσινο” πάγκο, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις ώστε να πάρει τη θετική απάντηση από τον τεχνικό.

Ο Ντάνι Πογιάτος προπονητής εργάζεται στην U19 της Ρεάλ Μαδρίτης την τελευταία διετία με εξαιρετικά αποτελέσματα, εξ ου και το γεγονός ότι οι Μαδριλένοι επιθυμούν να τον διατηρήσουν στην ακαδημία τους, αυτόν και τον πρώην άσο Ραούλ, που είναι ο προπονητής της Καστίγια.

 

 

Οι γνώσεις του 46χρονος για το ποδόσφαιρο αναγνωρίζονται απ’ όλους στην Ισπανία, κάτι προφανές από τη στιγμή που εργάζεται με επιτυχία στον τεράστιο αυτόν σύλλογο ενόσω μάλιστα είναι Καταλανός, πλην όμως το μειονέκτημα της περίπτωσής του είναι ότι δεν έχει υπάρξει πρώτος προπονητής.

Ο Τσάβι Ρόκα θεωρεί ότι διαθέτει εξαιρετικές προοπτικές για διεθνή καριέρα και το καταλληλότερο πακέτο για να υποστηρίξει ένα πλάνο ανάδειξης παικτών από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, με στοχευμένες προσθήκες ξένων (και δη Ισπανών), καθώς επίσης και ότι έχει όλα τα φόντα για να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα αποδίδει σύγχρονο ποδόσφαιρο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

UEFA Youth League

Οι πιθανές ενδεκάδες του Ολυμπιακός – Ναντ!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ναντ σε λίγη ώρα και χρειάζεται τη νίκη για να φτάσει στον τελικό...
Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...