Πέμπτη, 25/04/24
ΑΕΚ

Αυτό είναι το αδύναμο σημείο του Ενομπάκαρε! (photo)

Θέμα ωρών είναι να γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ο ταλαντούχος Νιγηριανός Μπράιτ Ενομπακάρε. Η άφιξη του στην Αθήνα ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, όμως εξαιτίας του κορωνοϊού θα καθυστερήσει και ο 22χρονος θα έρθει αύριο.

Για τον νέο ποδοσφαιριστή της Ένωσης μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ολυμπιακής ομάδας της Νιγηρίας U23 Άντριου Ράντα και σκιαγράφησε τον τρόπο παιχνιδιού του.

O Ράντα μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της Γουίγκαν σε ότι αφορά τις επιθετικές του αρετές, σημειώνοντας ωστόσο πως χρειάζεται δουλειά στον τρόπο που αμύνεται.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Μπράιτ είναι ένας πανέξυπνος ποδοσφαιριστής. Συνήθως αγωνίζεται ως δεξί χαφ, η δεξί εξτρέμ, ενώ μπορεί να παίξει ακόμη και ως στράικερ. Είναι πολύ γρήγορος με την μπάλα στα πόδια και φημίζεται για το ξεπέταγμα του. Επίσης είναι ποδοσφαιριστής που σκοράρει. Το μόνο αρνητικό στοιχείο που εντοπίζω έχει να κάνει με την ικανότητα του να αμύνεται.

Όταν η ομάδα του βρίσκεται  πίσω δεν έχει την συμμετοχή που θα έπρεπε στο παιχνίδι. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως έχει πολύ καλό ρυθμό, σωστές τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένας ουσιαστικός παίκτης με καλά χαρακτηριστικά. Δυστυχώς δεν τα έχει πάει τόσο καλά στη Γουλβς για λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω. Προσωπικά είμαι μεγάλος φαν του Μπράιτ Ενομπάκαρε.

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί και με την Ολυμπιακή ομάδα της Νιγηρίας (U23) όπου έκανε πολύ καλά παιχνίδια. Διαθέτει ταλέντο, όμως χρειάζεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην ΑΕΚ για να δείξει τις δυνατότητες του.

Είναι ένα σπουδαίο prospect για το ποδόσφαιρο της Νιγηρίας, αλλά υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές τους οποίους πρέπει να ανταγωνιστεί για να γίνει μέλος στην εθνική ανδρών της Νιγηρίας. Σε 1-2 χρόνια ίσως τα καταφέρει. Όπως είπα χρειάζεται να δουλέψει ακόμη περισσότερο στα αμυντικά του καθήκοντα. Επιθετικά είναι εξαιρετικός ειδικά στα άκρα θα δείτε τον τρόπο με τον οποίο κινείται. Ο Μπράιτ διαθέτει ποδοσφαιρικό μυαλό και μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...