Εξελίξεις έρχονται στη θέση “ένα” του Ολυμπιακού, με κερδισμένο τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να βγαίνει κερδισμένος. Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας πήρε φέτος την ευκαιρία του, τον είδαμε ακόμα και σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και σίγουρα έδειξε δείγματα ότι πρόκειται για ελπιδοφόρο τερματοφύλακα.
Στο Ρέντη τον παρακολούθησαν και στα παιχνίδι του Youth League, όπου και έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Ρέντη, ο Πέδρο Μάρτινς και η διοίκηση του Ολυμπιακού τον υπολογίζουν ως τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα για του χρόνου.
Ο 17χρονος (γεννημένος στις 8/11/2002) θεωρείται απ’ όλους στο Καραϊσκάκη ως ο νέος τερματοφύλακας της Εθνικής και ετοιμάζεται να πάρει προαγωγή από 3ος σε 2ος. Αυτό που μένει να καθοριστεί είναι το ποιος θα είναι το νούμερο ένα. Ο Άλεν δύσκολα θα συνεχίσει στο λιμάνι, ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον για τον Σα από αρκετές ομάδες.
Σε περίπτωση που θα φύγει ο Σα, τότε ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει για τερματοφύλακα. Μέχρι τότε θα “ποντάρει” πολλά στον ταλαντούχο Τζολάκη, που με σωστή δουλειά θα μπορέσει να αφήσει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


