Αγγλία

Λονδρέζικη “μάχη” για 18χρονο των “ασπρόμαυρων”! (photo)

Τον Καν Κουρτ που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Γκλάντμπαχ θέλουν Άρσεναλ και Τσέλσι. Ο 18χρονος (γεννημένος στις 21/12/2001) έκανε μια εξαιρετική σεζόν φέτος, όμως δεν έχει πάρει ακόμα την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα.

Είναι διεθνής με την U19 της Γερμανίας και αγωνίζεται ως φουλ μπακ, καθώς μπορεί εύκολα να παίξει σε όλες τις θέσεις της δεξιάς πτέρυγας, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά.

Με τους Γερμανούς έχει συμβόλαιο έως και το 2022, ενώ αναμένεται το κόστος για την απόκτηση του να ανέλθει σε 5 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

Είναι τουρκικής καταγωγής και αγωνίστηκε στην U17 της Τουρκίας, ενώ για την περίπτωση του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Φενέρμπαξε.

Άρσεναλ και Τσέλσι δεν έχουν πολλά διαθέσιμα λεφτά για το καλοκαίρι, όμως θα προσπαθήσουν να φέρουν ταλέντα στις ομάδες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία, ΑΕΚ και Αστέρας!

"Χαλάστηκαν" ΑΕΚ και Αστέρας, όπου έμειναν στο 0-0, στο...

Νίκη για την U15 του Βόλου επι της Καλαμάτας!

Νίκη για την U15 του Βόλου, η οποία επικράτησε...

“Χ”αλάστηκαν Ηρακλής και Ατρόμητος!

Ισόπαλο 0-0 στο ματς της U19 του Ατρόμητου με...

“Κόλλησαν” στο μηδέν ΟΦΗ και Ολυμπιακός!

ΟΦΗ και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση της...

Τρίτη σερί νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και πέτυχε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ