Αγγλία

Λονδρέζικη “μάχη” για 18χρονο των “ασπρόμαυρων”! (photo)

Τον Καν Κουρτ που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Γκλάντμπαχ θέλουν Άρσεναλ και Τσέλσι. Ο 18χρονος (γεννημένος στις 21/12/2001) έκανε μια εξαιρετική σεζόν φέτος, όμως δεν έχει πάρει ακόμα την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα.

Είναι διεθνής με την U19 της Γερμανίας και αγωνίζεται ως φουλ μπακ, καθώς μπορεί εύκολα να παίξει σε όλες τις θέσεις της δεξιάς πτέρυγας, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά.

Με τους Γερμανούς έχει συμβόλαιο έως και το 2022, ενώ αναμένεται το κόστος για την απόκτηση του να ανέλθει σε 5 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

Είναι τουρκικής καταγωγής και αγωνίστηκε στην U17 της Τουρκίας, ενώ για την περίπτωση του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Φενέρμπαξε.

Άρσεναλ και Τσέλσι δεν έχουν πολλά διαθέσιμα λεφτά για το καλοκαίρι, όμως θα προσπαθήσουν να φέρουν ταλέντα στις ομάδες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη στο “Αθηναϊκό” ντέρμπι της U15 για τον Παναθηναϊκό!

Νίκη για τον Παναθηναϊκό με 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ,...

Ελληνικό ενδιαφέρον για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

“Το τέλος μου πλησιάζει, παίζω για… όλες τις γενιές”!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να αψηφά τον χρόνο. Στα...

H ΑΕΚ πήρε ταλεντάκι για την U13 της!

Η συνεργασία του Φοίβου Κρεμαστής με την ΑΕΚ συνεχίζει...

Κυριάρχησε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Σλάβια!

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε πολλά περιθώρια στη Σλάβια Πράγας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ