Αγγλία

Λονδρέζικη “μάχη” για 18χρονο των “ασπρόμαυρων”! (photo)

Τον Καν Κουρτ που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Γκλάντμπαχ θέλουν Άρσεναλ και Τσέλσι. Ο 18χρονος (γεννημένος στις 21/12/2001) έκανε μια εξαιρετική σεζόν φέτος, όμως δεν έχει πάρει ακόμα την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα.

Είναι διεθνής με την U19 της Γερμανίας και αγωνίζεται ως φουλ μπακ, καθώς μπορεί εύκολα να παίξει σε όλες τις θέσεις της δεξιάς πτέρυγας, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά.

Με τους Γερμανούς έχει συμβόλαιο έως και το 2022, ενώ αναμένεται το κόστος για την απόκτηση του να ανέλθει σε 5 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

Είναι τουρκικής καταγωγής και αγωνίστηκε στην U17 της Τουρκίας, ενώ για την περίπτωση του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Φενέρμπαξε.

Άρσεναλ και Τσέλσι δεν έχουν πολλά διαθέσιμα λεφτά για το καλοκαίρι, όμως θα προσπαθήσουν να φέρουν ταλέντα στις ομάδες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρομερή Εθνική “εκτοξεύτηκε” στα Προημιτελικά!

Με νύχια και με δόντια, η Εθνική Εφήβων πέρασε...

Από μια 20αδα αναπτυξιακής ομάδας, πόσοι τα καταφέρνουν;

Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο...

Η ΕΠΟ αποφάσισε για το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στη Λετονία!

Το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς ορίστηκε ως έδρα για έναν...

Νεαρός του Άρη αποχώρησε για άλλη ομάδα!

Ο Ηρακλής Θερμαϊκού διαμορφώνει το ρόστερ του με στοχευμένες...

Δυο ταλέντα του ΠΑΟΚ αποχώρησε για… νέους προορισμούς!

Δύο αποχωρήσεις από την U19 του ΠΑΟΚ, με τους...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ