Αγγλία

Λονδρέζικη “μάχη” για 18χρονο των “ασπρόμαυρων”! (photo)

Τον Καν Κουρτ που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Γκλάντμπαχ θέλουν Άρσεναλ και Τσέλσι. Ο 18χρονος (γεννημένος στις 21/12/2001) έκανε μια εξαιρετική σεζόν φέτος, όμως δεν έχει πάρει ακόμα την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα.

Είναι διεθνής με την U19 της Γερμανίας και αγωνίζεται ως φουλ μπακ, καθώς μπορεί εύκολα να παίξει σε όλες τις θέσεις της δεξιάς πτέρυγας, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά.

Με τους Γερμανούς έχει συμβόλαιο έως και το 2022, ενώ αναμένεται το κόστος για την απόκτηση του να ανέλθει σε 5 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

Είναι τουρκικής καταγωγής και αγωνίστηκε στην U17 της Τουρκίας, ενώ για την περίπτωση του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Φενέρμπαξε.

Άρσεναλ και Τσέλσι δεν έχουν πολλά διαθέσιμα λεφτά για το καλοκαίρι, όμως θα προσπαθήσουν να φέρουν ταλέντα στις ομάδες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Φυσική εξέλιξη η μεταγραφή του Κωνσταντέλια”!

Ο Γιώργος Κούδας, ο ποδοσφαιριστής που έχει ταυτίσει όσο...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε την τρίτη θέση στη βαθμολογία η Εθνική ομάδα στο Eurobasket!

Μετάλλιο δεν κατέκτησε καμία από τις "μικρές" εθνικές μας...

Πήρε νεαρό ποδοσφαιριστή για την U17 του ο Άρης!

Ο Σπύρος Νάνος αλλάζει σελίδα στην ποδοσφαιρική του πορεία,...

Έχει γράψει… τη δική της ιστορία η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Εδώ και 14 χρόνια επενδύονται περίπου 2,5 εκατ. ευρώ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ