Mια μεταγραφή-επιστροφή που θα “τάραζε” τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ήταν έτοιμη να πραγματοποιηθεί το 2013.
Ο Πατρίς Εβρά, αποκάλυψε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν έτοιμη να πάρει πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Πορτογάλος είχε αποχωρήσει από το “Όλντ Τράφορντ” το 2009, με προορισμό την Μαδρίτη και μεταγραφή ρεκόρ για την εποχή, ύψους 80 εκατομμυρίων.
Η επιστροφή του CR7 στην Αγγλία ήταν επιθυμία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με την σχέση των δύο να είναι ιδιαίτερη.
Το πλάνο του εμβληματικού προπονητή των “μπέμπηδων”, ήταν να δημιουργήσει μια ομαδάρα με τον ίδιο στην θέση του “μαέστρου” που θα σάρωνε τα πάντα και θα έφερνε την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μάντσεστερ.
Σύμφωνα με τον Εβρά, ο ίδιος ο Ρονάλντο είχε πει το ναι στην επιστροφή του, ενώ τα πλάνα του περιλάμβαναν και την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ.
Όμως, για λόγους που δεν θα μάθουμε ποτέ, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ αποφάσισε να αποσυρθεί αντί να υλοποιήσει το πλάνο του.
΄Έτσι η επιστροφή αυτή δεν έγινε ποτέ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακόμη ψάχνει τον δρόμο προς την επιτυχία.