ΑΕΚ

Έρχεται μεγάλη χρονιά για Μαχαίρα! (photo)

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας πήρε φέτος το βάφτισμα του πυρός στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 19χρονο (γεννημένος στις 9/5/2000) μεσοεπιθετικού και όπως όλα δείχνουν φέτος αναμένεται να πάρει προαγωγή στην πρώτη ομάδα.

Και εδώ τίθεται το ερώτημα. Μπορεί η ΑΕΚ να βγάλει μια χρονιά με τον Μαχαίρα ως βασική επιλογή στα αριστερά; Γιατί στην Ένωση όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, όπως έκαναν και γι’ άλλους. Όμως μέχρι σήμερα η ΑΕΚ δεν έχει δείξει ότι δίνει ευκαιρίες στα 19χρονα παιδιά.

Τα παραδείγματα κορυφαίων ταλέντων που ήρθαν, έκατσαν στον πάγκο και πήραν κάποιες λιγοστές ευκαιρίες, μέχρι ότου ξεκινήσουν σαφάρι δανεισμών είναι πολλά.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Μαχαίρα; Γιατί αν η ΑΕΚ – και κάθε ΑΕΚ – πιστεύει ότι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής μπορεί να εξελιχθεί απλά με το να κάθεται στον πάγκο, τότε κάνει λάθος.

Δεν είναι λίγα τα ταλέντα στην Ευρώπη που έπαιξαν, έδειξαν ότι αξίζουν και μετά πουλήθηκαν με πολλά εκατομμύρια.

 

 

Για παράδειγμα στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο νεαρός μέσος έφτασε στα 22 του προτού ξεκινήσει να παίζει βασικός στους “κιτρινόμαυρους” και μάλιστα για να γίνει αυτό χρειάστηκε να ξεκινήσει να παίζει βασικό και στην Εθνική.

Όταν τελικά ο Γαλανόπουλος πήρε τις ευκαιρίες του, απέδειξε ποιος είναι και τώρα ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες της Ευρώπης για την περίπτωση του.

Προς Θεού. Δεν λέμε ο Μαχαίρας, ο Χριστόπουλος και τα άλλα παιδιά της U19 να ξεκινήσουν αύριο να παίζουν βασικοί. Αλλά όταν μια ομάδα θέλει να βασιστεί στα ταλέντα της, τότε θα πρέπει να το δείχνει δίνοντας τους ευκαιρίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...