Τρίτη, 16/04/24
ΑΕΚ

Αυτός είναι ο Μαχαίρας… τα ταλέντο που ενθουσίασε τον Καρέρα! (photo)

Ήταν 1 Μαρτίου του 2020, όταν ο 19χρονος (γεννημένος στις 9/5/2000) Θεοδόσης Μαχαίρας φορούσε για πρώτη φορά την φανέλα της ΑΕΚ. Στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Super League, κόντρα στον Πανιώνιο. Μετά το τέλος του αγώνα ο Μάσιμο Καρέρα έλεγε στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης να δουν πως ο νεαρός αυτός ποδοσφαιριστής τους έδειξε πως πρέπει να παίζουν.

Για να καταφέρει να πάρει την ευκαιρία του χρειάστηκε ένα οικογενειακό δίτερμα, λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο Ιταλός προπονητής ενθουσιάστηκε μαζί του και τον έβαλε στην μάχη.

 

 

Πριν μετακομίσει στις ακαδημίες της ΑΕΚ, ο Μαχαίρας ήταν μέλος των ακαδημιών του Πανιωνίου, όπου και έπαιζε ως ακραίος επιθετικός. Εκεί ξεχώρισε, έχοντας 23 συμμετοχές και 9 τέρματα. Κάτι που του έδωσε το εισιτήριο για τους “κιτρινόμαυρους” το καλοκαίρι του 2018. Με την U19 της Ένωσης έχει καταφέρει να σκοράρει 8 φορές, ενώ έχει συμμετοχές και με την Εθνική U18.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ

Ο Κουλιεράκης τσεκάρεται ως ο… νέος “Γκβαρντιόλ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο Μπριζ, με... αρκετά μάτια πάνω του, που τον παρακολουθούσαν. Όπως έγραψε το Sportdog,...
UEFA Youth League

Το αφιέρωμα της UEFA για το Ολυμπιακός – Ναντ!

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο παιχνίδι την Παρασκευή, στην ημιτελική φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει...
Ολλανδία

Ακόμα συζητούν την… γκολάρα του Παυλίδη! (vid)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε ξανά το Σαββατοκύριακο και στην Ολλανδία... έχουν να λένε για τη νέα γκολάρα. Η...
Ισπανία

Ο Μέσι δίνει την… Χρυσή Μπάλα στη Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε μια κίνηση για να... στηρίξει την πρώην ομάδα του, δίνοντας μια από τις...
Plus

Η Κίνα έφτιαξε τη δική της… Σαντορίνη!

Μπορεί η καλοκαιρινή σεζόν για τα ελληνικά νησιά να μην έχει ξεκινήσει ακόμη επίσημα, ωστόσο οι προετοιμασίες...