Κυριακή, 08/09/24
Ολυμπιακός

Επενδύει στους 20αρηδες ο Ολυμπιακός! (photos)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

O Oλυμπιακός αποφάσισε τα τελευταία δύο καλοκαίρια να εμπιστευτεί και να επενδύσει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, προσφέροντας συμβόλαια σε ταλέντα ηλικίας από 18 έως 23 ετών.

Πολλά παιδιά “ξεπετάχτηκαν” από τις “ερυθρόλευκες” ακαδημίες και αγωνίζονται πλέον στο εξωτερικό, ενώ άλλοι αποκτήθηκαν από άλλες ομάδες και “έφτιαξαν” το όνομα τους στον Ολυμπιακό, παίρνοντας την ευκαιρία τους.

Οι θέσεις που αγωνίζονται οι νεαροί ποικίλουν, με τον Ολυμπιακό να έχει υπογράψει συμβόλαια σε ταλαντούχος άσους που καλύπτουν πολλές και “δύσκολες” θέσεις της ενδεκάδας.

Κάτω από τα δοκάρια ο Μάριος Σιαμπάνης (γεν. 28/09/1999), αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, σήκωσε συζήτηση για την απόφαση του να ενταχθεί στον “αντίπαλο” και μετά παραχωρήθηκε δανεικός στην Νότιγχαμ.

 

 

Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ολυμπιακός εμπιστεύτηκε τον Νεμάνια Νίκολιτς, (γεν. 21/02/2001). Ο διεθνής άσος έκανε 8 εμφανίσεις ως δανεικός με την Μλάντοστ την σεζόν που μας πέρασε και αναμένεται να πάρει τις ευκαιρίες του με τους “Πειραιώτες“.

 

 

Στα μετόπισθεν, ο Φοντέ Καμαρά, (γεν, 17/04/1998), προέρχεται από την Αζαξιό με καταγωγή από την Γουινέα και ευελπιστεί να έχει την πορεία του Καμαρά.

 

 

Κεντρικός αμυντικός με καταγωγή από την Σερβία ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς, (γεν. 23/03/2000). Ο διεθνής με την Εθνική Σερβίας άσος πιστεύεται πολύ από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που βλέπουν στο πρόσωπο του έναν βασικό ποδοσφαιριστή.

 

 

Και στην μεσαία γραμμή, οι επιλογές είναι ενδιαφέρουσες.

Ο νεοαποκτηθείς από την Νέα Σαλαμίnα, Ιωάννης Κωστή, (γεν. 17/03/2000), είναι ένα από τα “πρότζεκτ” που πιστεύουν πολύ στον Ρέντη. Έβγαλε “μάτια” με την κυπριακή ομάδα και έρχεται με… φόρα και για να μείνει στον Ολυμπιακό.

 

 

Ακόμη ένα αμυντικό χαφ, είναι ο Κρίστιαν Μπέλιτς, (γεν. 25/03/2001), που πέρασε όλη την σεζόν με την U19 των “ερυθρόλευκων“. Έχει τα στοιχεία ενός σπουδαίου ταλέντου και θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει στον Πέδρο Μαρτίνς ότι μπορεί να σταθεί στο ρόστερ της ομάδας.

 

 

Περνώντας στην επίθεση και συγκεκριμένα στο δεξί άκρο, συναντάμε τον Νίκολα Τσούμιτς, (γεν. 20/11/1998). Ο νεαρός Σέρβος έμεινε δανεικός στην Ραντίντσκι, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και δηλώνοντας τρελαμένος με την προοπτική του Ολυμπιακού.

 

 

Στην ίδια θέση συναντάμε και τον Μάριο Βρουσάι, που εντυπωσιάζει με την φανέλα της Βίλεμ. Ο νεαρός άσος, (γεν. 02/07/1998), πέτυχε 2 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ σε 21 ματς με την Ολλανδική ομάδα, η οποία αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό.

 

 

Γέννημα θρέμμα της “ερυθρόλευκης” ακαδημίας, ο Αλέξανδρος Βοϊλης (γεν 26/05/2000), έφυγε για την Πορτογαλία και την Κάζα Πία ως δανεικός. Πρόλαβε όμως να δείξει το τεράστιο ταλέντο του, με την ομάδα του Πειραιά να ποντάρει πολλά στον νεαρό επιθετικό.

 

 

Το πρότζεκτ με τα νεαρά ταλέντα συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό και το μόνο σίγουρο είναι πως μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει η ομάδα από αυτήν της την απόφαση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...