Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η περίπτωση του Γιάννη Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό. Ο 18χρονος (γεννημένος στις 12/9/2001) ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν φέτος στο “τριφύλλι”, όμως τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί ιδανικά.
Ο λόγος είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχει ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό. Τους προηγούμενους μήνες υπήρξαν φήμες που τον ήθελαν να πηγαίνει στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον Ολυμπιακό, όμως κάτι τέτοιο απορρίφθηκε αρκετά νωρίς.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φαινόταν ότι θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Ευρώπης όμως… άργησε αρκετά να απαντήσει στις προτάσεις των “πρασίνων”, κάτι που ενόχλησε την ομάδα.
Μετά τον κορωνοϊό και την διακοπή του πρωταθλήματος αρκετά πράγματα πήγαν πίσω. Ανάμεσα τους και η ανανέωση του νεαρού αμυντικού. Όπως αναφέρει το sportdog ο Βαγιαννίδης έχει ενοχληθεί αρκετά από τη μια νέα κρούση του Παναθηναϊκού και πλέον όλα έχουν μείνει στον “αέρα”.
Για την ιστορία η μοναδική πρόταση που έχει από ομάδα τους εξωτερικού είναι αυτή της Μονακό.

