Κυριακή, 08/09/24
Plus

Βγάλε “εύκολα” χρήματα από το σπίτι!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Το ότι είσαι κλεισμένος στο σπίτι δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να εξασφαλίσεις κάποιο εισόδημα. Το διαδίκτυο αποτελεί πλέον βασικό εργαλείο δουλειάς και εσύ μπορείς να το εκμεταλλευτείς χωρίς να χρειαστεί να βγεις καθόλου από το σπίτι σου. Προστατεύεσαι από τον κορονοϊό και ταυτόχρονα ενισχύεις το εισόδημά σου βγάζοντας χρήματα.

Πάρε μερικές ιδέες

Ξεκίνα το vlogging

Αντί να γράφεις δηλαδή σε ένα blog, ανέβαζε βιντεάκια σε ένα κανάλι στο Youtube με θέματα τα οποία γνωρίζεις καλά. Οι πετυχημένοι vloggers εξασφαλίζουν μηνιαία έναν πολύ καλό μισθό μόνο με τα βιντεάκια τους και τη διαφήμιση που θα λάβουν εάν και εφόσον είναι επιτυχημένα. Να θυμάσαι ότι πρέπει να κάνεις προσεγμένη δουλειά για να ξεχωρίσεις.

Διαχειρίσου Social Media

Αυτή την περίοδο ειδικά τα ηλεκτρονικά καταστήματα χρειάζονται επιπλέον εργατικά χέρια για να ανταποκριθούν στις online αγορές. Για να βελτιωθείς στη διαχείριση των social media και να αναλάβεις μια θέση σε εταιρεία δουλεύοντας από το σπίτι, μπορείς να παρακολουθήσεις κάποια σεμινάρια διαδικτυακά.

Γίνε coder

Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε καθώς χρειάζεται να έχεις γνώσεις προγραμματισμού. Εκμεταλλεύσου τες, λοιπόν, και βρες δουλειά ως freelancer σε διάφορες πλατφόρμες με αγγελίες εργασίας.

Κάνε online μαθήματα

Από μαθηματικά και φυσική μέχρι κάποιο skill που έχεις και μπορείς να το μεταδώσεις σε κάποιον μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το skype είναι αρκετά χρήσιμο στην online διδασκαλία. Για να μην νιώθεις ότι είσαι στο σπίτι συνεχώς, στήσε σκηνικό τάξης με πίνακα και τα σχετικά στο σαλόνι σου.

Πούλα προϊόντα που δεν χρειάζεσαι πια

Το eBay και το Amazon είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για κάτι τέτοιο. Ξεχώρισε τα πράγματα που δεν χρειάζεσαι πια και είναι σε καλή κατάσταση και βάλτα σε αγγελία προς πώληση. Θα εκπλαγείς με το πόσο χρήσιμα μπορεί να είναι σε κάποιον άλλο.

Διάβασε e-mails και κέρδισε χρήματα

Πιθανόν δεν το ήξερες αλλά υπάρχουν ιστοσελίδες που σε πληρώνουν για κάτι τέτοιο. Συνεργάζονται με διαφημιζόμενους που θέλουν να δουν τα βίντεο, τα νέα και τις διαφημίσεις τους μέσω mail που στέλνουν. Για να σε δελεάσουν να το κάνεις αυτές οι εταιρείες σου δίνουν ένα ποσοστό για τη συμμετοχή σου.

1. InboxPays

2. UniqueRewards

3. InboxDollars

Αξιοποίησε την τέχνη σου

Φτιάχνεις ωραία κοσμήματα, διακοσμητικά ή κάτι άλλο ξεχωριστό; Φτιάξε μια σελίδα, δες τι χρειάζεται να κάνεις φορολογικά και κάνε τη δική σου επιχείρηση πουλώντας τα από το σπίτι μέσα από ένα site ή τις σελίδες στα social media. Υπάρχει καλύτερο; Δημιουργία και χρήματα!

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...