Παναθηναϊκός

Τα καλύτερα έρχονται για τον Αλεξανδρόπουλο! (photo)

O Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ήταν ένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που έπεσαν στα “βαθιά” υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Για τον νεαρό μέσο, (γεννημένος στις 26/11/2001), δεν έγινε ιδιαίτερη… φασαρία όπως για παράδειγμα με την περίπτωση του Βαγιαννίδη, μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο και το κεφάλι των ανθρώπων του “τριφυλλιού“, είναι ήσυχο.

Όσοι ασχολούνται ενεργά με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, θα είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι ο Αλεξανδρόπουλος, εκτός από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που διαθέτει, είναι και ο πιο “έτοιμος” από τους νεαρούς της ομάδας, για το βήμα παραπάνω.

Ο ταλαντούχος άσος έχει όλο το “πακέτο” για να κάνει μια καλή πορεία με την ομάδα των “Πράσινων” και αυτό ήταν και το μήνυμα που “έστειλε” η ΠΑΕ για τον 18χρονο ποδοσφαιριστή.

Καθημερινά, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφιερώνει ένα ποστ της στο instagram σε έναν από τους ποδοσφαιριστές της.

Το χθεσινό (26/04), ήταν αφιερωμένο στον νεαρό μέσο και συνοδεύτηκε από το παρακάτω σχόλιο:

“Στην Ακαδημία οι ικανότητές του ξεχώριζαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο το βήμα στην πρώτη ομάδα εφέτος ήταν η αρχή και είναι στα πόδια του η συνέχεια να αποδειχθεί ακόμα καλύτερη”.

Δείτε το ποστ:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ο Κιελίνι διαπραγματεύεται για το ελληνικό διαμάντι”!

Το όνομα του Χρήστου Μουζακίτη ακούγεται όλο και πιο...

Νίκη για την Εθνική και παραμονή στην League A!

Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση, ακόμη μια νίκη για την...

Το πρόγραμμα των ημιτελικών της Super League 2 U17!

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης για το πρωτάθλημα της...

Πάει στο… CAS ο Ολυμπιακός για Κωστούλα – Δεν δέχεται την απόφαση της ΕΠΟ!

Η υπόθεση Μπάμπη Κωστούλα αποκτά νέα διάσταση, αυτή τη...

Πιθανή η επιστροφή του Τζίμα στην Ελλάδα!

Ο Στέφανος Τζίμας θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ