Πέμπτη, 18/04/24
Παναθηναϊκός

Oι πιτσιρικάδες που έγιναν… άντρες με το “τριφύλλι”! (photos)

Τα τελευταία χρόνια, ο Παναθηναϊκός με τον Γιώργο Δώνη στο τιμόνι, βασίστηκε κατά κύριο λόγο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, προερχόμενους από την “πράσινη” ακαδημία.

Ο Παναθηναϊκός βοήθησε τα πιτσιρίκια να αναδειχθούν και να “συστηθούν” στο κοινό και εκείνα με την σειρά τους βοήθησαν την ομάδα να σταθεί ¨όρθια”, σε αυτή την δύσκολη περίοδο της ιστορίας της.

Συνολικά οκτώ είναι οι νεαροί που πήραν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες και μέσα από την πορεία τους στην ομάδα, έδειξαν σε όλους πως η Ελλάδα παράγει ακόμα ταλέντα που είναι ικανά να σταθούν σε υψηλό επίπεδο.

Ο Κώστας Αποστολάκης, (γεν. 28/05/1999), την περυσινή σεζόν ήταν από τα βασικά μέλη της πρώτης ομάδας, δίνοντας σημαντικές βοήθειες. Φέτος ο χρόνος του περιορίστηκε και πια είναι φευγάτος από τον Παναθηναϊκό, με κυπριακές “σειρήνες” να τον καλούν.

 

 

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, (γεν. 26/11/2001), ήταν από τους άτυχους της λίστας, μιας και έχασε χρόνο με τον τραυματισμό που υπέστη, Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Δώνης τον πιστεύει πολύ, αποθεώνοντας τον με την πρώτη ευκαιρία.

 

 

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης, (γεν. 12/09/2001), πήρε αρκετό χρόνο τόσο πέρυσι, όσο και φέτος, Παρόλα αυτά, περισσότερο “θόρυβο” την φετινή σεζόν, έκανε το θέμα της ανανέωσης ή μη του συμβολαίου του και το μέλλον του στην ομάδα.

 

 

Για τον Βασίλη Ζαγαρίτη, (γεν. 04/05/2001), το δείγμα γραφής είναι μικρό για να κριθεί, ωστόσο οι “υποσχέσεις” που αφήνει για το μέλλον είναι πολλές και ελπιδοφόρες. Σίγουρα θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες την επόμενη σεζόν.

 

 

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, (γεν. 24/10/2000), πέρασε την χρονιά που “ψήθηκε” ως δανεικός στον Πανιώνιο. Η παρουσία του στην ομάδα της πλατείας κρίνεται απόλυτα θετική και λογικά θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό από του χρόνου.

 

 

Ο Χοσέ Χουάν Περέα, (γεν. 23/02/2000), αποτελεί μεταγραφική κίνηση για το “τριφύλλι“, χωρίς ακόμα να έχει ενσωματωθεί στο 100%. Ο Δώνης τον θεωρεί απροετοίμαστο, οπότε και η δική του ευκαιρία να λάμψει, μετατίθεται για την επόμενη σεζόν.

 

 

Την λίστα κλείνουν οι Γιάννης Μπουζούκης, (γεν. 1998) και Τάσος Χατζηγιοβάνης (γεν. 1997), που ήταν πιο έτοιμοι όταν ανέλαβε ο Δώνης και ξεκίνησε το πρότζεκτ της “ελληνοποίησης”, ωστόσο πήραν περισσότερο χρόνο και εξελίχθηκαν περισσότερο, τα τελευταία δύο χρόνια.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...
Super League U15

Με ντέρμπι το Σαββατοκύριακο στη Super League U15!

Ματσάρες και αυτή την αγωνιστική για τις ομάδες της Super League U15, που κυνηγούν την πρόκριση στο Final Four. Όλοι οι...