Παρασκευή, 19/04/24
Παναθηναϊκός

Σε “αναμμένα κάρβουνα” δέκα νεαροί του Παναθηναϊκού! (photo)

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά δέκα ποδοσφαιριστές της “πράσινης” ακαδημίας “καίγονται” στην αναμονή, περιμένοντας τις αποφάσεις της διοίκησης, ως προς το μέλλον τους στην ομάδα.

Στην ουσία, οι πιτσιρικάδες περιμένουν να μάθουν αν θα συνεχίσουν στο “τριφύλλι” και την νέα χρονιά και από εκεί και πέρα που ακριβώς θα χρησιμοποιηθούν.

Αν θα πάρουν την ευκαιρία τους στην προετοιμασία, αν θα βρίσκονται μεταξύ της πρώτης και της ομάδας Νέων, αν θα δοθούν δανεικοί για να “ψηθούν” ή αν θα προβιβαστούν και θα αποτελούν βασικά μέλη της πρώτης ομάδας.

 

 

Αυτά είναι τα ερωτήματα που “καίνε” τους δέκα πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού και που λόγω κορονοιϊού, οι απαντήσεις έχουν παγώσει.

Ας δούμε την δεκάδα…

Ο Βαγιαννίδης (γενν. 12/09/2001),  αποτελεί μια ειδική περίπτωση και όλα εξαρτώνται από την απάντηση που θα δώσει στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει από την ομάδα. Οι εξελίξεις γύρω από το θέμα του τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και όλα είναι ανοιχτά.

Ο Αποστολάκης, (γεν. 28/05/1999), εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει για τον ΑΠΟΕΛ, με την θέση του δεξιού μπακ να αδειάζει.

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης, (γνν. 06/07/1998), ο 22χρονος αμυντικός, αναμένεται να αποχαιρετήσει τους “πράσινους”, καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό την φετινή σεζόν, παρά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Σέχου (γενν. 01/03/2000), δεν πρόκειται να παραμείνει στην Μπολόνια όπου αγωνίζεται ως δανεικός και περιμένει να μάθει αν θα υπολογίζεται στους επιθετικούς, ή λόγω της πληθώρας επιλογών στην θέση, κάπου αλλού. Στην Oμάδα Νέων U19 πάντως, δεν μπορεί να μείνει λόγω ηλικίας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μαυρομάτη (γενν. 16/01/1997), με τον 23χρονο στόπερ να φαίνεται να έχει πιάσει “ταβάνι” στην απόδοση του. Το μέλλον του πάντως θα εξαρτηθεί και από τις αποχωρήσεις άλλων αμυντικών από την ομάδα.

Για τον Ζαγαρίτη, (γεν. 04/05/2001),  τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, καθώς ο 19χρονος άσος έχει να συναγωνιστεί στην θέση που αγωνίζεται παλιές “καραβάνες”. Πιθανότατα θα παίζει στην U19 και όποτε χρειάζεται θα βοηθάει την πρώτη ομάδα.

Πάνω κάτω. ότι ισχύει για τον Ζαγαρίτη, ισχύει και για τους Σερπεζή (γεν. 14/03/2001) και Αθανασακόπουλο (γεν. 27/11/2001), που φαίνεται ότι θα περιμένουν λίγο ακόμα για να πάρουν την μεγάλη ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.

Σε ότι αφορά τους τερματoφύλακες τώρα, ένας εκ των Κότσαρη (γεν. 25/07/1996), Ξενόπουλο (γeν. 20/05/1998) και Χριστογεώργου, (γεν. 18/01/2000), θα παραμείνει στην πρώτη ομάδα ως τρίτος κίπερ.

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, ότι από την ερχόμενη σεζόν, δικαίωμα συμμετοχής με την Ομάδα Νέων U19 θα έχουν όσοι γεννήθηκαν το 2002 και μόλις τρεις ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2001.

Γεγονός που στενεύει τα περιθώρια για πολλά από τα ταλέντα του Παναθηναϊκού και που καλεί την διοίκηση να πάρει γενναίες αποφάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...