Πέμπτη, 25/04/24
Ιταλία

Για… πάντα “τζιαλορόσο” το αστέρι της Ρόμα! (vid)

Δεν πρόκειται να αφήσει το μεγάλο της αστέρι η Ρόμα.

Ο Νικολάς Ζανιόλο αποτελεί σημείο αναφοράς των “τζιαλορόσι” και δεν θα φύγει τόσο σύντομα. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η Ρόμα είναι έτοιμοι να προσφέρει ένα γενναιόδωρο συμβόλαιο στον Ζανιόλο.

Ο 20χρονος άσος (γεννημένος στις 2/7/1999) έχει καταφέρει να “κλέψει” τις καρδιές των Ρωμαίων, οι οποίοι έχουν μεγάλα σχέδια για εκείνον.

Αν και ο νεαρός έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Ιανουάριο, έχει προλάβει γίνει απαραίτητος για την επόμενη ημέρα της Ρόμα και γι αυτό θα κληθεί να βάλει την υπογραφή του σε μία πρόωρη ανανέωση.

Παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του πιτσιρικά τελειώνει το καλοκαίρι του 2024, οι Ιταλοί σκοπεύουν να του προσφέρουν ένα καινούργιο και μάλιστα εξαετές.

Με αυτή την κίνηση θέλουν να “δέσουν” για τα καλά στη Ρώμη, ενώ του προσφέρουν επίσης 3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Η Ρόμα σχεδιάζει μεγάλα πράγματα για το μέλλον και θέλει τον Ζανιόλο ως παρτενέρ στην κορυφή της επίθεση μαζί με το σούπερ ταλέντο της Έβερτον.

Απολαύστε τον:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...